SENSIO CONCEPT
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SENSIO CONCEPT

Sensio, un trend setter in mobilarea spatiilor publice.

 

Sensio si-a impus ferm prezenta in peisajul bucurestean prin pachetul complex de servicii oferit.

Sensio isi asuma din start misiunea de a  identifica si anticipa nevoile antreprenoriale specifice ale fiecarui investitor in parte si de a modela aspiratiile acestuia in directia definirii unui spatiu diferit si care sa imprime locatiei “starea de bine”.

 

Sensio isi insuseste si promoveaza ideea de versatilitate si reprezentativitate a spatiului mobilat si elimina compromisul. Primeaza particularitatile proiectului; cu ajutorul specialistilor, arhitecti si designeri, se elaboreaza concepte de mobilare personalizate, puternic conectate la functiune si context, Sensio fiind in primul rand consultantul si confidentul clientului, dedicat exclusiv promovarii intereselor acestuia. 

 

Solutiile de mobilare propuse sunt extrem de variate, posibilitatile de compozitie si interpretare fiind practic infinite. Caracterul de unicitate si reprezentativitate al spatiului este exprimat si prin mobilier si decoratie. Sensio promoveaza abordarea versatila a unui spatiu interior, crearea unui stil in armonie cu necesitatile antreprenoriale ale clientului, si nu impunerea unui stil predeterminat. Preferinta pentru unicat si nu pentru produsul de serie este o consecinta a maturizarii pietei si o directie de abordarea stilistica.

 

Componenta umana, elementul afectiv, memoria locului sunt ingredientele cheie pe care Sensio le promoveaza in strategia sa de business, focusul principal fiind caracterul de reprezentativitate al spatiului cu toate atributele sale.

 

Toate colectiile de mobiler prezentate de Sensio se disting prin design si calitatate si confera valente stilistice si ambientale spatiului. De la Boutique Hotels pana la cafenele, baruri, restaurante sau lounge-uri, Sensio este in primul rand ambasadorul excelentei, al calitatii si al bunului gust, fiind dedicat permanent misiunii sale primordiale, aceea de a oferii calatorii inspirationale catre spatii cu stil, o invitatie permanenta la relaxare, confort  si contemplare.