SENDONE

SENDONE

Str. Fraternitatii nr. 34, Ramnicu Sarat, jud. Buzau


Relatii clienti:

SENDONE

SENDONE este o societate privata infiintata in anul 2003 cu capital romanesc. Pentru inceput firma a produs si distribuit profile si elemente din fier forjat intr-un singur magazin, apoi cu trecerea anilor s-a extins reteaua de magazine.

 

In prezent ne gasiti in 8 magazine deschise publicului larg in urmatoarele locatii: Bacau, Bucuresti, Buzau, Brasov, Focsani, Ploiesti, Slobozia si Ramnicu Sarat.

Scopul nostru este de a furniza clientilor o gama larga de elemente din fier forjat, tabla decupata, profile amprentate si alte accesorii pentru porti, garduri, balustrade, balcoane si decoratiuni din fier forjat.

 

Pentru a raspunde asteptarilor pietei, introducem produse noi, extindem oferta noastra, mentinand cel mai bun pret si calitate. Satisfactia clientilor este scopul nostru principal. Aceasta se realizeaza prin abordarea individuala a fiecarui client, prin construirea unor relatii de durata, crearea unui brand fiabil, consultanta profesionala si sprijin oferite de personalul cu experienta in domeniu.

 

Daca doresti sa iti infrumusetezi casa, gradina si curtea intr-un mod original si fara a cheltui prea mult atunci te invitam alaturi de noi online pe www.sendone.ro

 

Compania si angajatii nostri lucreaza in permanenta la noi produse, satisfacand asteptarile pietei si creand noi tendinte in industria gardurilor si a portilor.

2 game de produse înscrise