poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SELIRON

Societatea comerciala Sc “SELIRON” Srl  in forma sa actuala este rezultatul transformarilor organizatorice incepute in anul 1999.

Societatea comerciala este persoana juridica romana care a fost infiintata prin Hotararea Guvernului nr. 1353/1990, avand forma de societate cu raspundere limitata, si care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si statutul societatii.

Societatea are sediu in localitatea Baicoi, str. Republicii, nr.108, jud. Prahova  si este inregistrata la Camera de Comert sub nr. J29/557/1999.

 

In prezent SC. “SELIRON” Srl actioneaza in domeniul productiei elementelor  de etansare tigla metalica, tabla cutata, produse de etanseizare, folie anticondens, suruburi autofiletante la punctul de lucru  din orasul Baicoi,  judetul Prahova.

 

In decursul a doi ani a aplicat o strategie de vanzari agresiva, ajungand lider national pe piata de profil din Romania si reusind sa atraga clienti foare importanti cum ar fi: PLANNJA, ARCELOR, MEGAPROFIL, WETTERBEST, BELPROFILE, ISOPAN, RUUKKI, PLASTSISTEM, DIALUST, TOPANEL TRADING, datorita promtitudinii, seriozitatii, preturilor si termenelor de plata competitive.

 

SELIRON inseamna o experienta bogata a personalului in productia de benzi si elemente de etansare si inchidere , oferim o mare diversitate de accesorii necesare si specifice unei executii corecte si de calitate a invelitorilor metalice. Asiguram consultanta tehnica pentru alegerea solutiilor optime, eficiente conform solicitarii clientului.