poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SANOTECHNIK COM RUMANIEN

Societatea SANOTECHNIK - Romania, este o societate cu capital integral strain, apartinand grupului de firme SANOTECHNIK G.m.b.H. Austria, cu filiale in tari din Europa Centrala si de Est si are ca obiect de activitate comercializarea de obiecte sanitare si mobilier de baie, functionand pe piata romaneasca din 1994. Calitatea produselor comercializate de S.C. SANOTECHNIK Romania, a facut posibila prezenta acestora in lanturile de magazine PRAKTIKER, BAUMAX, HORNBACH, OBI, AMBIENT, BRICOEXPERT, BRICOSTORE si multe alte magazine specializate din tara.

 

S.C. SANOTECHNIK Romania, vine in intampinarea cerintelor firmelor de constructii si amenajari interioare, practicand o politica de vanzari avantajoasa bazata pe un raport calitate-pret singular pe piata romaneasca.

 

Gama de produse SANOTECHNIK Romania cuprinde:

 

1.Peste 300 de modele de cazi simple si cu hidromasaj

  • Cazi simple, au acoperit 80% din cererea de pe piata romaneasca, acest lucru a fost posibil datorita calitatii deosebite a acestora.
  • Sisteme de hidromasaj fabricate de firma Koller-Austria, ce au o garantie de 3 ani, configurate la comanda si intr-o gama foarte variata .
  • Cazi de baie speciale pentru persoane cu dizabilitati fabricate din acryl cu proprietati antibacteriene, ecologic ,100% reciclabil si cu o garantie de 30 de ani pentru culoare si stralucire.

2. Cabine de dus cu montaj rapid

  • Maxim 5 minute sunt necesare pentru a monta o cabina din seria Quick Line, concept patentat si brevetat de catre Sanotechnik , cu o constructie simpla, fara suruburi, fara silicon, design modern si cea mai buna calitate.

3. Peste 100 de modele de cabine de dus simple

4. Peste 100 de modele de cazi & cadite de dus din acryl

5. Peste 50 de modele de cabine de dus cu aburi

6. Peste 40 de modele de cabine de dus complete

7. Peste 20 de modele de panele de dus cu hidromasaj

8. Baterii de dus, lavoar, bidet, bucatarie - intr-o gama foarte variata si la preturi foarte accesibile.

9. Mobiliere de baie

10. Accesorii de baie

11. Ceramica sanitara

12. Minipiscine si saune

 

Totodata grupul SANOTECHNIK isi dezvolta si isi imbunatateste permanent sortimentul in asa fel incat sa satisfaca si cele mai critice aprecieri cat si cele mai exigente cerinte.