SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS

SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS

Soseaua Pipera nr. 43, Clădirea Floreasca Park, Corp A, et. 3, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

Despre SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS

Despre Saint-Gobain Rigips

Prezentă de peste 25 de ani pe piaţa din România, Saint-Gobain Rigips, parte a Grupului Saint-Gobain, oferă produse şi soluții pe bază de gips-carton şi ipsos pentru finisaje interioare, care răspund nevoilor de confort termic, acustic, de protecție la umiditate, rezistență la foc, rezistență la impact, dar şi de îmbunătățire a calității aerului interior: plăci din gips-carton şi plăci speciale, profile şi accesorii pentru realizarea structurilor pereților de compartimentare şi a placărilor uscate, o gamă largă de plăci şi structura aferentă pentru tavane false demontabile şi/sau nedemontabile, tencuieli umede pe bază de ipsos natural, materiale de îmbinare şi finisare, precum şi o gamă largă de accesorii specifice montajelor sistemelor uscate şi umede.  

 

Saint-Gobain  Rigips, certificată de către Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (Romania Green Building Council) ca furnizor de soluții pentru locuințe verzi, deține declarații de mediu pentru plăcile din gips-carton Rigips® produse la Turda, dar şi pentru gleturile şi tencuielile Rigips® şi Rimano®.

 

Pentru a veni în sprijinul proiectanților, compania pune la dispoziția acestora obiecte BIM create pentru programele ALLPLAN® NEMETSCHEK® şi AUTODESK® REVIT® pentru soluțiile de pereți de compartimentare şi tencuieli uscate cu plăci din gips-carton şi plăci speciale Rigips®. Acestea pot fi descărcate gratuit de pe www.rigips.ro .  

 

Despre Grupul Saint-Gobain în România

În  România,  Saint-Gobain  deţine  nouă activităţi (Saint-Gobain Abrasives, Brodrene Dahl, Saint-Gobain Building Glass, Pietta Glass Working, Saint-Gobain Sekurit, Saint-Gobain Isover,  Saint-Gobain  PAM,  Saint-Gobain Rigips şi Saint-Gobain Weber), cu aproximativ 1800 de angajaţi și operează 22 de linii de producţie în 14 situri industriale situate în Băicoi, Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

 

Despre Saint-Gobain la nivel mondial

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi. Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 41,8 miliarde de euro în 2018, Saint-Gobain operează în 67 de ţări şi are peste 180.000 de angajaţi.

 

Ca lider mondial pe piețele de habitat, Saint-Gobain promovează conceptul de Multi Confort, cu toate cele 5 aspecte cheie ale sale: estetica, confortul termic, acustic, vizual şi calitatea aerului. Multi Confort este un mod de proiectare a clădirilor centrat pe experiența viitorilor ocupanți. Combinând cinci aspecte cheie ale confortului, programul Multi Confort demonstrează prin proiecte reale că este posibil să obținem un nivel foarte înalt de performanță a clădirilor, creând, în același timp, un mediu de locuit durabil, confortabil, cu costuri mici de întreținere şi funcționare.

Documentații tehnice

    Notiuni de fizica constructiilor 2014
    Catalog, brosura
    22 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    14 game de produse înscrise