SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS

SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS

Soseaua Pipera nr. 43, Clădirea Floreasca Park, Corp A, et. 3, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

Despre SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS

Despre Saint-Gobain Rigips

Prezenta de peste 25 de ani pe piata din Romania, Saint-Gobain Rigips, parte a Grupului Saint-Gobain, ofera produse si solutii pe baza de gips-carton si ipsos pentru finisaje interioare, care raspund nevoilor de confort termic, acustic, de protectie la umiditate, rezistenta la foc, rezistenta la impact, dar si de imbunatatire a calitatii aerului interior: placi din gips-carton si plăci speciale, profile si accesorii pentru realizarea structurilor peretilor de compartimentare si a placarilor uscate, o gama larga de placi si structura aferenta pentru tavane false demontabile si/sau nedemontabile, tencuieli umede pe baza de ipsos natural, materiale de imbinare si finisare, precum si o gamă larga de accesorii specifice montajelor sistemelor uscate si umede.  

 

Saint-Gobain  Rigips, certificată de către Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (Romania Green Building Council) ca furnizor de solutii pentru locuinte verzi, detine declaratii de mediu pentru placile din gips-carton Rigips® produse la Turda, dar si pentru gleturile si tencuielile Rigips® si Rimano®.

 

Pentru a veni in sprijinul proiectantilor, compania pune la dispozitia acestora obiecte BIM create pentru programele ALLPLAN® NEMETSCHEK® si AUTODESK® REVIT® pentru solutiile de pereti de compartimentare si tencuieli uscate cu placi din gips-carton si placi speciale Rigips®. Acestea pot fi descarcate gratuit de pe www.rigips.ro.  

 

Despre Grupul Saint-Gobain in Romania

In Romania, Saint-Gobain detine nouă activitati (Saint-Gobain Abrasives, Brodrene Dahl, Saint-Gobain Building Glass, Pietta Glass Working, Saint-Gobain Sekurit, Saint-Gobain Isover, Saint-Gobain PAM, Saint-Gobain Rigips si Saint-Gobain Weber), cu aproximativ 1800 de angajati si operează 22 de linii de productie in 13 situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.

 

Despre Saint-Gobain la nivel mondial

Cu o vastă experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi. Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructură si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzări de 41,8 miliarde de euro în 2018, Saint-Gobain opereaza in 68 de tari si are peste 180.000 de angajati.

 

Ca lider mondial pe piețele de habitat, Saint-Gobain promoveaza conceptul de Multi Confort, cu toate cele 5 aspecte cheie ale sale: estetica, confortul termic, acustic, vizual si calitatea aerului. Multi Confort este un mod de proiectare a cladirilor centrat pe experienta viitorilor ocupanti. Combinand cinci aspecte cheie ale confortului, programul Multi Confort demonstreaza prin proiecte reale ca este posibil sa obtinem un nivel foarte inalt de performanta a cladirilor, creand, in acelasi timp, un mediu de locuit durabil, confortabil, cu costuri mici de intretinere si functionare.

Documentații tehnice

    Notiuni de fizica constructiilor 2014
    Catalog, brosura
    22 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    14 game de produse înscrise