SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS

SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS

Soseaua Pipera, nr. 43, Clădirea Floreasca Park, Corp A, et. 3, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

Prezentarea furnizorului

Despre SAINT-GOBAIN IN LUME

 

Cu o indelungata istorie la nivel international, infiintata in Franta in anul 1665 de regele Ludovic al XIV-lea, Grupul Saint-Gobain a fost inclus in 2017, pentru al saptelea an consecutiv, in top 100 al celor mai inovatoare companii si institutii din lume, fiind lider mondial in domeniul Habitat-ului si al materialelor de constructii.

 

Saint-Gobain, prezent in 67 de tari si avand aproximativ 180.000 de angajati, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi. Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice.

 

Ca lider mondial pe pietele de habitat, Saint-Gobain promoveaza conceptul de Multi Confort, cu toate cele 5 aspecte cheie ale sale: estetica, confortul termic, acustic, vizual si calitatea aerului. Multi Confort este un mod de proiectare a cladirilor centrat pe experienta viitorilor ocupanti. Combinand cinci aspecte cheie ale confortului, programul Multi Confort demonstreaza prin proiecte reale ca este posibil sa obtinem un nivel foarte inalt de performanta a cladirilor, creand, in acelasi timp, un mediu de locuit durabil, confortabil, cu costuri mici de intretinere si functionare.

 

Despre SAINT-GOBAIN IN ROMANIA

In Romania, Saint-Gobain detine opt activitati (Abrazivi, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Saint-Gobain Construction Products Romania cu cele 4 business unit-uri Rigips, Isover, Weber si PAM), cu aproximativ 1400 de angajati si opereaza 13 unitati de productie in opt situri industriale situate an Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte. 

 

Despre SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - Rigips Business Unit

 

SAINT-GOBAIN RIGIPS ofera solutii pe baza de gips-carton si ipsos pentru finisaje interioare. Inovatiile Saint-Gobain Rigips cresc confortul din viata oamenilor si imbunatatesc in acelasi timp calitatea mediului, produsele sale fiind bazate pe roca de gips, o materie prima 100% reciclabila de un numar infinit de ori, provenita din depozitele naturale de roca.

 

Saint-Gobain Rigips Romania pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse performante de inalta calitate, precum si solutii complete pentru a raspunde nevoilor de confort termic, acustic, de protectie la umiditate, rezistenta la foc, rezistenta la impact, dar si de imbunatatire a calitatii aerului interior: placi din gips-carton si placi speciale, profile si accesorii pentru realizarea structurilor peretilor de compartimentare si a placarilor uscate, o gama larga de placi si structura aferenta pentru tavane false demontabile si/sau nedemontabile, tencuieli umede pe baza de ipsos natural, materiale de imbinare si finisare, precum si o gama completa de accesorii specifice montajelor sistemelor uscate si umede.

 

Saint-Gobain Rigips detine statutul de „Furnizor de solutii pentru cladirile certificate in programul ”Green Homes” (Case Verzi)”, acordat de catre Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (Romania Green Building Council).

Documentații tehnice

     1 - 1 din 1 documentatii
    14 game de produse înscrise