Reprezentata din Brasov: /Brasov  |  Statutul comercial: Producator, Importator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
SIR SAFETY
4 produse
Sediu Bucuresti: Bucuresti


Informatii generale - grupul Rywal RHC

 


 

Grupul RYWAL RHC functioneaza pe baza unui sistem de management integrat conform cu EN ISO 9001: 2008 si cu EN ISO 14001: 2004. Acest sistem este supravegheat si certificat periodic incepand din 2001 de catre Oficiul de Certificare polonez si Registrul naval din Gdańsk. Functionand pe baza unui Sistem de Management Integrat, Rywal RHC doreste sa indeplineasca asteptarile clientilor si afirmatiile cuprinse in politica de calitate si de mediu.

 

Reprezentante in lume
Grupul RYWAL RHC este una dintre cele mai mari retele de distributie din domeniul sudurii in Europa.  Aceasta retea cuprinde:
- sediul central din Polonia: RYWAL-RHC Sp. z o.o.
- reprezentantele internationale: Solik SK din Slovacia, RYWAL-LT din Lituania, RYWAL-Svarka din Belarus, RIVAL-RU din Rusia, RME FZCO din Emiratele Arabe Unite si RYWAL-RHC Romania SRL din Romania.


RYWAL-RHC Sp. z.o.o. este o societate cu capital privat fiind infiintata in 1992 si este localizata in Torun. Grupul are o retea cu 28 de reprezentante atat in Polonia, cat si in afara tarii, reusind sa colaboreze cu 10 000 de clienti. Reprezentanta Rywal RHC Romania se aprovizioneaza de la depozitele centrale din Torun cu un stoc de aproximativ 6000 de articole diferite, unde este amplasat un centru modern de distributie cu o suprafata de 8000 m².

 

Grupul Rywal RHC - producator
Pe langa rolul de distribuitor, Rywal RHC are si un rol de producator de materiale abrazive si sarma de sudura care va ofera produse de calitate superioara la preturi atractive.

Discurile abrazive sunt produse in Mszana Dolna si oferta cuprinde discuri abrazive de diferite tipuri, dimensiuni, cu diverse scopuri de utilizare (otel, inox, lamelare, de tairere, de slefuire).

 

Sarma de sudura produsa in Łącku detine urmatoarele certificari:
- sarma SG2 MOST – certificari ITS TÜV, DB, GL, DNV, PRS
- sarma SG3 MOST - certificari ITM TÜV, DB, DNV, PRS

 

De asemenea, avem un departament propriu specializat pentru sudarea panzelor de fierastraie cu banda. Oferta cuprinde benzi de diferite lungimi si latimi pentru toate tipurile de ferastraie cu banda.

 

Produse de brand propriu - MOST si GOLD
De-alungul a 25 ani de productie si distributie de produse pentru sudare in Europa de Est, grupul Rywal RHC a reusit sa identifice in permanenta care sunt necesitatile pietei din domeniu si, mai ales, sa evolueze prin oferirea de solutii profesionale pentru sudare, din ce in ce mai performante.

Grupul Rywal RHC a creat o oferta completa sub marcile MOST si GOLD pentru a furniza partenerilor produse de inalta calitate, ca alternativa avantajoasa la produsele de marci internationale existente pe piata.


Ca si reprezentanta Rywal RHC Romania va ofera produse fabricate in cadrul grupului Rywal RHC, sub brandul Most si Gold. In acest fel va garanteaza mereu preturi avantajoase pentru produse cu parametri excelenti de eficienta. Fabricarea acestor produse se realizeaza in fabricile proprii din Polonia sau se externalizeaza sub un control strict de calitate.

 

Caracteristicile brandurilor MOST si GOLD:
- compatibilitate cu normele si reglementarile in vigoare;
- testare stricta in laboratorul tehnic propriu;
- evaluare realizata prin audituri venite din partea furnizorilor si autoritatilor din domeniu;
- retea de distributie internationala eficienta.

 

Gamele de produse comercializate de Rywal RHC Romania sunt urmatoarele:
- ECHIPAMENTE  SI ACCESORII PENTRU SUDARE: aparate si pistoleti pentru sudarea MIG/MAG, aparate si pistoleti pentru sudarea TIG, aparate si port-electrozi pentru sudarea MMA, aparate si pistoleti pentru taierea cu plasma, generatoare de sudura, accesorii pentru sudare, placute ceramice;
- ECHIPAMENTE SI ACCESORII PENTRU SUDAREA SI TAIEREA  OXIGAZ: reductoare, brenere, supape de siguranta, accesorii;
- ECHIPAMENTE DE PROTECTIE: protectie auditiva, protectie respiratorie, protectie pentru fata si ochi, echipamente de protectie pentru sudori, imbracaminte de protectie etc.
- ECHIPAMENTE AUXILIARE: dispozitive de filtroventilatie, sublere, unelte magnetice
- PRODUSE CHIMICE TEHNICE: produse pentru decaparea si pasivizarea otelurilor inoxidabile; produse de sustinere utilizate la sudarea si prelucrarea metalelor; produse anti-stropi utilizate in procesul de sudare; penetranti; agenti pentru testarea nedistructiva a defectelor de suprafata; Spray-uri de acoperire pentru metale; agenti de protectie si curatare; protectie pentru otel inoxidabil; produse universale de curatare prin pulverizare; termoindicatori
- CONSUMABILE PENTRU LIPIRE SI IMBINARE: aliaje de argint fara cadmiu; aliaje de argint pentru aplicatii speciale; aliaje de cupru cu straturi intercalate; trimetale; aliaje de cupru-fosfor; lipirea cuprului pe baza de aliaj din bronz; aliaje de nichel; aliaje de lipire moale; aliaje de aluminiu si magneziu; fondanti
- ABRAZIVE: discuri pentru taiere si slefuire, discuri lamelare, pietre abrazive, materiale abrazive groase, perii pentru curatare, debavuratori
- FIERASTRAIE  CU BANDA: fierastraie cu banda usoare pentru atelier; fierastraie cu banda semi-automate cu piston hidraulic; fierastraie cu banda semi-automate hidraulice; benzi pentru fierastraie; lichid de racire
- CONSUMABILE DE SUDARE: electrozi pentru sudarea manuala; sarma si vergele pentru sudarea MIG/MAG si TIG; sarma tubulara pentru sudarea MIG/MAG; alte consumabile de sudura

 

Pentru a reusi sa indeplineasca varietatea de cerinte venite din partea clientilor, Rywal RHC Romania comercializeaza in afara de produsele de brand propriu, alte 20.000 de produse provenite de la producatori consacrati. Aceste produse sunt urmatoarele: echipamente de protectie 3M, aparate de sudura Lorch, sisteme modulare de fixare si mese de sudare de la Demmeler, pistoleti de sudura si consumabile pentru acestia de la AbicorBinzel, cleme magnetice Clamp-Rite, consumabile de sudura Esab, unelte magnetice Magswitch.

 

Avantajele pe care Rywal RHC Romania le ofera tuturor clientilor sunt urmatoarele:
- suport si consultanta tehnica;
- demonstratii gratuite pentru echipamentele din oferta;
- transportul produselor comandate si disponibile in stoc in maxim 48 de ore;
- calitate garantata pentru produsele comercializate oferind certificari de conformitate si de calitate obtinute de la asociatii de clasificare precum TUV, DB, AWS, LR si alte entitati similare;
- service si garantie pentru echipamentele de sudare achizitionate.

 

In Romania, grupul Rywal RHC are doua reprezentante, una in Brasov si cealalta in Constanta.


Datele de contact ale reprezentantelor sunt urmatoarele:
- Brasov: Cal. Fagarasului nr. 59 (complex Schneid), tel. 0368 100 127 fax. 0368 100 128, romania@rywal.ro
- Constanta: str. Industriala nr. 6 (Logistic Park Constanta), tel. 0341 111 235, fax. 0341 111 236, constanta@rywal.ro

Sediul central si depozit Polonia | Prezentare produs (7 foto)
 • Sediul central Polonia - Poza 1
 • Sediul central Polonia - Poza 2
 • Sediul central Polonia - Poza 3
 • Sediul central Polonia - Poza 4
 • Depozit Polonia - Poza 5
 • Depozit Polonia - Poza 6
 • Depozit Polonia - Poza 7

vezi in biblioteca
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!