ROOFART - Producator sisteme complete de acoperis
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre ROOFART - Producator sisteme complete de acoperis

 

 

Materia prima face diferenta

“Pentru a satisface cele mai inalte exigente ale clientilor nostri, in cadrul companiei am condus cercetari permanente pentru perfectionarea produselor. Fara o materie prima de calitate superioara nu am fi putut duce la realizare planurile noastre. Din acest motiv am ales sa lucram cu producatorul de tabla din otel, concernul suedez SSAB. Am testat mai multe modele de tabla care pe parcursul procesului de productie prezentau diferite slabiciuni. Colaborarea cu SSAB ne face mandri sa afirmam faptul ca produsele ROOFART se ridica la cele mai inalte standarde, respecta normele si directivele europene privind protectia mediului dar cel mai important, ofera o garantie testata clientului final.”, Ilarion Ursu, Director General ROOFART Rainwater Systems. 


Produse romanesti - Un sistem complet de la acelasi producator

Montajul unui sistem complet de invelitoare de la un singur producator reduce semnificativ riscul de aparitie a problemelor tehnice sau estetice, respectiv imbinarea precara a elementelor, diferente de nuante intre produse, decolorarea diferita in timp sau pierderea luciului, probleme de montaj sau garantie si altele.

Sistemele de invelitori ROOFART sunt recomandate pentru orice tip de constructie, cladiri noi sau renovate, de intrebuintare publica sau rezidentiala, chiar si in medii cu agresivitate sporita a intemperiilor. Ele contureaza aspectul exterior si asigura, in acelasi timp, o protectie reala subsolurilor, minimalizind infiltratiile ce pot pune in pericol insasi structurile de rezistenta.

Documentații tehnice

  Prezentare generala companie RoofArt
  Catalog, brosura
  22 p | RO
  Tigla metalica Umbrella
  Catalog, brosura
  8 p | RO
  Sistemul pluvial Scandic
  Catalog, brosura
  8 p | RO
  Sistemul pluvial Scandic
  Catalog, brosura
  32 p | EN
  Jgheaburi si burlane din cupru
  Catalog, brosura
  9 p | RO
  Jgheaburi si burlane din PVC
  Catalog, brosura
  4 p | RO
   1 - 6 din 6 documentatii