ROMTAPET LICHID
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ROMTAPET LICHID

Tapet Lichid Romania -  ofera servicii de (amenajari interioare)


Aplicatii tapet lichid, tencuieli decorative interioare din gama viero si baldini, zugraveli, interior / exterior, instalatii electrice si termice, servicii de consultanta, distribuire a produselor in mediu online, pardoseli epoxidice 3D.

 

Compania WEMA a fost infiinta dupa o crestere constanta a cererii pentru acest produs fabricat dupa o reteta japoneza unica.Tapetul lichid a fost propus pentru prima oara la scara larga in 1980 de catre fondatorul sau, Hans Heins Maier, initial fiind oferit ca un produs complementar.

 

Deoarece rezultatul de dupa uscare este unul mai mult decat impresionant, interesul si entuziasmul clientilor a crescut rapid prin prezentari si targuri comerciale desfasurate initial pe teritoriul Germaniei.

 

In timp au fost dezolvate mai multe colectii, in joc intrand culoarea si alte material care combinate au oferit produsului o unicitate aparte.

 

In prezent, compania este focusata pe introducerea acestui produs pe piata internationala, tari precum Dubai, Rusia, precum si majoritatea tarilor europene, unde cererea este impresionanta datorita diversitatii in materie de design.