poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ROMFRACHT

Romfracht este o societate care si-a inceput activitatea in domeniul transporturilor acum 20 de ani. In prezent, este atat o companie solida in domeniul transporturilor, cat si un producator important de fibre pentru ranforsarea betonului.

 

Romfracht a inceput, din anul 2007, sa dezvolte si partea comerciala pe segmentul fibrelor de ranforsare (materiale pentru pardoseli). Cu o capacitate rapida de dezvoltare, Romfracht a devenit rapid unul dintre cei mai mari furnizori de fibre metalice si din polipropilena din tara.

 

In anul 2011, datorita rezultatelor bune obtinute in acest sector, societatea  Romfracht a reusit sa inaugureze prima linie de productie proprie de fibra metalica, cu o capacitate de 700 tone/luna.

 

In prezent, Romfracht este cel mai important producator de fibre metalice si din polipropilena din Romania, cu o capacitate de peste 2.800 de tone lunar.

 

Romfracht ofera clientilor sai solutia completa pentru pardoseli industriale. Astfel, pe langa fibre metalice si fibre din polipropilena, gama de produse cuprinde si sigilanti pentru beton, hidroizolanti, cuart, rosturi de dilatare, sau chiar solutii pentru curatarea urmelor de stivuitor.

 

Fibrele pe care le comercializam se impart in urmatoarele categorii:

  • - fibre pentru armare dispersa - Fibre metalice si fibre RoFero din polipropilena
  • - fibre pentru sape - Fibre din polipropilena RoNet
  • - fibre impotriva microfisurilor - Fibre din polipropilena RoWhite
  • - fibre speciale pentru diverse alte aplicatii in betoane.

 

NOU: Incepand cu 2016, Romfracht produce si Sarma Moale Neagra - cu diametre cuprinse intre 1,18 si 3 mm.