poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ROLLOTEC

Societatea ROLLOTEC s-a infiintat in anul 1997, si are ca obiect de activitate fabricarea produselor din domeniul tehnicii de umbrire.
Experienta acumulata, echipa alcatuita din profesionisti, cat si utilizarea semifabricatelor si componentelor, provenite de la cunoscuti si apreciati producatori din Germania, Franta si Italia, ne ajuta sa oferim clientilor si colaboratorilor nostrii produse si servicii de inalta calitate. Semifabricatele si componentele produselor noastre importam de la firma germana Warema, care ocupa primul loc in domeniul tehnicii de umbrire in Europa. Importam ca produse finite o gama larga de parasolare (peste 15 tipuri si 100 de culori) si storuri. Deci putem spune ca calitatea germana este la noi acasa.

Automatizarile, motoarele electrice si dispozitivele de comanda microelectronice folosite la produsele ROLLOTEC provin de la firma franceza Somfy, lider de piata mondial.
De la inceputul activitatii avem convingerea, ca satisfactia maxima a clientului este conditia primara de a ramane pe piata, si de a face fata concurentei.

De aceea, langa faptul ca oferim produse si servicii de calitate, punem accent pe informarea corecta a clientilor si colaboratorilor, respectarea termenelor de livrare, calitatea montajului. Clientii ROLLOTEC beneficiaza de garantie de 24 luni, iar dupa expirarea termenului de garantie beneficiaza de service post-garantie.

Contactul direct cu clientii nostrii este important pentru noi, de aceea ne deplasam oriunde in tara, la clienti, pentru a efectua masuratorile, montarea si service-ul produselor noastre, totodata asigurand si informatiile necesare in legatura cu modul de utilizare si intretinere a produselor.

Din anul 2001, ROLLOTEC participa anual la expozitia internationala ConstructExpo din Bucuresti, expunand o gama larga si diversificata de produse.
Suntem mandrii ca clientii nostrii nu ne cauta numai datorita reclamei, ci si datorita renumei pe care am castigat-o de-a lungul anilor.

Printre lucrarile de referinta putem aminti o serie de proiecte de amploare, si am avut onoarea de a satisface dorintele miilor clienti ROLLOTEC. Datorita evolutiei si diversificarii nevoilor personale ale clientilor, firma ROLLOTEC isi dezvolta produsele in continuu.

Produsele ROLLOTEC sunt:
- Rulouri cu cutia aplicata si suprapusa din aluminiu
- Usi de garaj din aluminiu
- Jaluzele exterioare (stor) Warema din aluminiu
- Marchize (parasolar) Warema
- Rolete de interior
- Jaluzele verticale si orizontale
- Plase de tantari cu rama fixa si tip rollo
- Automatizari complete pentru produse de umbrire, usi de garaj, porti, si geamuri

ROLLOTEC este unicul distribuitor al produselor Warema in Romania.
Warema este cea mai importanta companie din domeniul tehnicii de umbrire in Europa. Avem relatii de colaborare si cu companiile: Alukon, Somfy, Benthin si Iti Arredo.