poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ROEL

ROEL cumuleaza in prezent 20 de ani de experienta in echipamente de birotica, peste 200 de angajati permanenti si 24 de puncte de lucru in toata tara. Compania ROEL a reusit in acest interval sa-si consolideze pozitia de importator specializat in echipamente multifunctionale de birou performante produse de RICOH, lider mondial in domeniu. Incepand cu faxuri, copiatoare, imprimante si scanere, pana la multifunctionale si imprimante de mare volum, suntem onorati sa le oferim clientilor nostri solutii complete de birotica la standarde occidentale.

In ultima perioada, ROEL si-a extins activitatea si domeniul de expertiza atat asupra imprimantelor profesionale de mare volum cat si in domeniul plotterelor produse de CANON.
Promovam si implementam tehnologii si servicii de inalta calitate, oferindu-le clientilor solutii complete atat ca echipamente de birotica, cat si de software specializat, adaugand astfel valoare reala activitatii acestora. Atingerea telului clientului reprezinta cel mai important criteriu in activitatea noastra. Ne-am specializat in comercializarea celor mai performante echipamente contra unor chirii modice lunare, in cadrul unor contracte cu servicii incluse foarte avantajoase pentru clientii ROEL care isi asigura in acest fel nu numai cele mai noi si performante echipamente ci si service si mentenanta fara rival la nivel national.

Istoric:
ROEL s-a infiintat in anul 1991, aspirand de la bun inceput sa ocupe un ambitios pole position printre operatorii din domeniul echipamentelor electronice si serviciilor operationale.
Primul birou operational, inaugurat la Bucuresti la inceputul anilor 90', este utilizat si astazi ca sediu central si showroom al companiei.

Din anul 1993, activitatea ROEL a crescut in mod constant si semnificativ, in relatie directa cu dezvoltarea pietei. Extinderea afacerii a atras deopotriva un portofoliu semnificativ de clienti si o binemeritata recunoastere a calitatii produselor si a standardului serviciilor, combinate in mod armonios in solutiile profesionale oferite beneficiarilor.

In anul 1997 se deschidea al doilea birou in Bucuresti, dedicat in special furnizarii serviciilor oferite de companie. Astazi acesta a devenit coloana vertebrala pentru servicii, logistica si, in acelasi timp, centrul activitatii de training. In ultimii sapte ani afacerea s-a extins continuu determinand deschiderea a inca 24 de birouri in tara, in orasele Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bistrita, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Giurgiu, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Tg. Jiu si Timisoara, asigurand astfel o acoperire nationala eficienta a Romaniei si dispunand de peste 200 de specialisti angajati permanent.

Inca din anul 2001 ROEL a obtinut certificarea ISO 9001, acordata de Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii, ca o confirmare a faptului ca ROEL implementeaza si mentine un sistem integrat de calitate, ce raspunde celor mai inalte cerinte calitative ale standardelor ISO.