poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ROCA OBIECTE SANITARE

ROCA Obiecte Sanitare, parte a grupului spaniol ROCA, produce si comercializeaza in Romania prin cele doua branduri din portofoliu Roca si Zoom, solutii complete, tehnice si de design pentru amenajarea bailor, punand la dispozitia consumatorilor intreaga gama de articole sanitare destinate baii: obiecte sanitare din ceramica, cazi si cabine de dus, baterii, coloane hidromasaj, mobilier de baie si accesorii.

Zoom este marca destinata segmentului economic si mediu ce ofera produse de calitate la preturi competitive. Portofoliul Zoom cuprinde: obiecte sanitare, cazi si cuve de dus din acryl si tabla. Zoom este garantia unei amenajari moderne si confortabile la un pret accesibil pentru fiecare.

Roca este marca destinata satisfacerii nevoilor clientilor pe segmentul mediu, inalt si lux. Se adreseaza acelei categorii de consumatori care apreciaza designul, doresc sa isi individualizeze si personalizeze baia cu produse deosebite dar care sa ofere in acelasi timp maxim de functionalitate, calitate si confort.

Prin cele 63 de fabrici pe care le detine si peste 20.000 de angajati Roca Corporacion Empresarial este in prezent lider mondial in industria articolelor sanitare, avand operatiuni in desfasurare in 125 de tari, pe 4 continente.

Cu o istorie de peste 3 sferturi de secol, Roca a fost si continua sa fie o companie dedicata imbunatatirii continue a calitatii vietii prin inovatie, tehnologie si design. Toate produsele Roca respecta standardele si normele in vigoare si sunt recunoscute pentru calitatea, designul exceptional si efortul continuu de a se adapta cerintelor din ce in ce mai sofisticate ale consumatorilor.

Un factor deosebit de important care a condus Roca catre pozitia de lider in domeniul articolelor sanitare este respectul fata de mediu si accentul pus pe dezvoltarea de solutii menite sa reduca consumul de apa si energie. Roca incurajeaza consumul rational de apa, fapt pentru care produsele inglobeaza inovatii menite sa cultive un comportament responsabil fata de mediu: limitatoare de debit si temperatura pentru baterii si dusuri care reduc cu pana la 50% consumul de apa si risipa de energie, mecanisme de spalare cu dublu volum 3/6l care permit alegerea volumului de apa necesar spalarii, lavoare cu bazin putin adanc care impun un debit redus de apa.

Angajamentul Roca pentru conservarea mediului este absolut si concretizat in certificate care atesta faptul ca toate procesele din cadrul ciclului de fabricatie sunt conforme standardelor si normelor in vigoare: Environmental Quality Guarantee Mark, TUV.GS, EMAS Certificate, ISO 9001, 9002, 14001.

Universul Roca este locul in care tendintele avangardiste se intalnesc cu tehnologia avand un singur scop: confortul si bunastarea utilizatorului. Soliditate si fiabilitate, tehnologie si eleganta, inovatie si durabilitate: valori concretizate in produse care seduc prin stil, unicitate si exclusivitate.

Prin oferta diversificata de produse, Roca ofera solutii complete pentru orice stil de amenajare si segment de piata (public si rezidential) fiind o garantie a calitatii, durabilitatii si rafinamentului.

Documentații tehnice

  Catalog general de produse
  Catalog, brosura
  52 p | RO - EN
  Showroom-uri partenere
  Lista distribuitori
  2 p | RO
   1 - 2 din 2 documentatii