poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre REYNAERS ALUMINIUM ROMANIA

REYNAERS ALUMINIUM este unul din liderii europeni in dezvoltarea solutiilor de aluminiu inovatoare si durabile pentru ferestre, usi, pereti cortina, sisteme de glisare, parasolare si verande. In afara solutiilor standard, REYNAERS dezvolta si solutii speciale, personalizate in functie de tipul proiectului. Cercetarea, dezvoltarea produselor si testarea lor sunt realizate la Institutul REYNAERS, cel mai mare si inovativ centru de testare din Duffel, Belgia.

 

Reynaers nu este doar un furnizor, dar si un partener de incredere - pentru arhitecti, executanti, dezvoltatori, investitori si beneficiari. Sistemele noastre indeplinesc cele mai exigente cerinte legate de confort, siguranta, design arhitectural si eficienta energetica.

 

Infiintata in anul 1965, compania Reynaers are peste 1,500 de angajati in 37 de tari din intreaga lume si exporta in peste 60 de tari de pe 5 continente. Cu sediul in Duffel, Belgia, compania a avut o cifra de afaceri de 315 de milioane de euro in anul 2012.

 

In Romania, Reynaers Aluminium a participat la realizarea unor proiecte majore in Bucuresti dar si alte orase importante din Romania: Cluj, Brasov, Craiova, Timisoara, Oradea, Constanta. Cateva exemplele de proiecte realizate le puteti rasfoi in brosura de mai jos, dintre care enumeram: Aeroport Otopeni, AFI Business Park, Auditorium Pallady, Cobico Residence, Promenada Mall, Brasov Business Park, Aeroport Cluj.

Lucrari de referintaVezi documentatia

 

“Scopul nostru este de a creste valoarea cladirii si de a imbunatati mediul de viata si de munca al oamenilor. Acest lucru se realizeaza impreuna cu partenerii nostrii, prin furnizarea de solutii inovatoare si durabile pentru cladire.”

 

 

Construim impreuna cu partenerii nostri relatii bazate pe respect, loialitate punand intotdeauna un accent deosebit pe a le aduce excelenta si inovare prin fiecare proiect realizat.

 

Aflati ultimele noutati in ceea ce priveste produsele si proiectele realizate accesand site-ul nostru. 

Documentații tehnice

    Lucrari de referinta
    Lucrari, proiecte
    36 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii