Sediu principal: Bucuresti/București Sector 3  |  Statutul comercial: Proiectant, Antreprenor
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ARHINOVA
fără produse / servicii descrise
Sediu principal: Bucuresti
COCC - Consultanta, Organizare si Cibernetica in Constructii
fără produse / servicii descrise
Sediu principal: Bucuresti
COLOANA IMPEX
fără produse / servicii descrise
Sediu principal: Bucuresti
COLONAD PROEX
fără produse / servicii descrise
Sediu principal: Bucuresti
EURO QUALITY TEST
5 servicii
Sediu principal: Bucuresti
FRATII VASILIU PROIECT
fără produse / servicii descrise
Sediu principal: Bucuresti
TOCAN FLORIAN DORU
fără produse / servicii descrise
Sediu principal: Bucuresti

CINE ESTE SC RESTCON EXPERT SRL ?

SC RESTCON EXPERT SRL a fost infiintata in anul 2005 de catre ing. Nicola Gospodinov si ing.  Alexandru  Tudor in  intentia  desfasurarii  unor  activitati  de  lucrari  de  executie  in constructii, in special in domeniul reabilitarii structurale si arhitecturale a constructiilor vechi, inclusiv a celor inscrise pe lista monumentelor istorice si de arhitectura.  Din motive de ordin organizatoric acest lucru nu a putut fi  realizat si activitatea societatii a fost reorientata in sensul  preluarii  si  dezvoltarii experientei si activitatii desfasurate de societatea  SC EXPROVER CONS SRL avand ca unic  actionar  pe  ing.  Nicola  Gospodinov si care avea ca domeniu de activitate pe cel  de proiectare a constructiilor.  In prezent  SC RESTCON EXPERT SRL este ”mostenitorul” intregii activitati desfasurate de  SC EXPROVER CONS SRL dar si autorul tuturor lucrarilor elaborate sub noua sigla, aceea a SC RESTCON EXPERT SRL.


SC EXPROVER CONS SRL a fost fondata in 1994 de subsemnatul  ing. Nicola Gospodinov in calitate de unic actionar,  proiectant de structuri  cu o experienta vasta in timp si domenii de activitate precum constructii  de  locuinte,  social-culturale,  industriale, agrozootehnice, ingineresti  dar  si  consolidari  de  imobile  inclusiv  Monumente de Arhitectura  sau  Istorice, afectate sau avariate ca urmare a unor actiuni exceptionale (cutremure, vant, umiditate tasari etc.).

 

Activitatea mea de proiectare si analiza structurala s-a desfasurat incepand din 1970 si pana in prezent fara intrerupere, experienta si varietatea domeniilor precum si numeroasele colaborari cu  specialisti  de marca  din  domeniul  proiectarii  constructiilor  sau  domenii  conexe,  au  fost principalele atuuri ale dezvoltarii mele ca inginer structurist. Atestat ca expert si  verificator MLPTL pentru exigentele rezistenta si  stabilitate pentru constructii  din beton,  beton armat, zidarie  si  lemn,  in  domeniile constructii civile, industriale, agrozootehnice, edilitare de gospodarie comunala si  energetice din 1992 si ca expert MCC in  domeniile  inginerie  - consolidare si/sau restaurare structuri  istorice,  verificare proiecte, inspectie si urmarirea comportarii in timp a monumentelor istorice din 2003, am colaborat cu o intreaga pleiada de ingineri structuristi, de arhitecti pentru a putea realiza proiecte de complexitate si anvergura deosebita.

 

In prezent SC RESTCON EXPERT SRL intocmeste documentatii complete de la  EXPERTIZE STRUCTURALE pentru stabilirea modului in care imobilul examinat  se  va comporta in exploatare, in cazul unui cutremur major sau de cod, PROIECTE in faze de autorizare, studii de fezabilitate, proiecte tehnice sau de executie pana la  VERIFICARI  ale documentatiilor de structuri pentru constructii elaborate de terti. Pentru o eficienta sporita in ultimii ani  SC RESTCON EXPERT SRL a colaborat intens cu SC STRUCON PROIECT SRL reprezentata prin dr.  ing.  Silviu Ginju in asa fel incat o serie de proiecte complexe cu un volum de munca deosebit au putut fi finalizate intr-un timp mai scurt.

 

SC STRUCON PROIECT SRL este o companie de proiectare structurala cu experienta atat nationala cat si internationala in elaborarea proiectelor pentru structuri  metalice, din beton armat, excavatii (top-down, berlineze) si fundatii de adancime (piloti, barete).

 

Daca se doreste extinderea unei constructii existente, prin etajare sau nu, daca este vorba de o constructie noua sau de verificarea unor documentatii pentru structuri elaborate de un alt  proiectant  atunci aveti nevoie de experienta si profesionalismul specialistilor de la SC RESTCON EXPERT SR  si colaboratorilor nostri.

 

Logoul nostru este:  UN PROIECT BUN INSEAMNA O CONSTRUCTIE FUNCTIONALA, FRUMOASA SI PE CARE TI-O POTI PERMITE.

Servicii RESTCON EXPERT (3)
Expertize tehnice Expertizare tehnica a structurilor constructiilor in vederea stabilirii vulnerabilitatii seismice si stabilirii solutiei de consolidare pentru: constructii civile, industriale, agricole si ingineresti.
  • fără documentaţii
Expertize tehnice
Marca:
RESTCON EXPERT
Proiecte constructii noi Proiectare a constructiilor cu diverse functiuni respectiv: constructii civile, industriale, agricole si ingineresti; imobile noi sau utilizate, afectate sau nu in urma actiunilor in timp, cu un grad de avariere ridicat ca urmare a actiunii cutremurelor si asupra carora a fost elaborat un raport de expertiza tehnica; extinderi de imobile in plan si/sau pe verticala; reabilitare, consolidare, refunctionalizare a constructiilor  monumente de arhitectura sau/si monumente istorice.
  • fără documentaţii
Proiecte constructii noi
Marca:
RESTCON EXPERT

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Timp de incarcare pagina: 0.843 sec sql:0.000 sql cache:true