REPUBLIC INVEST

REPUBLIC INVEST

Te aducem mai aproape de visul tau

REPUBLIC INVEST

Str. Aristide Pascal nr. 29-31 B, Bucuresti, sector 3


Relatii clienti:

REPUBLIC INVEST

Republic Invest proiecteaza si executa lucrari de montaj si service pentru echipamente si instalatii frigorifice, aer conditionat si ventilatie. Asiguram asistenta tehnica de specialitate, service si mentenanta pentru instalatiile frigorifice.

 

Republic Invest este o companie cu traditie in domeniul frigotehniei. Ne ocupam de ventilatie, solutii de frigerare si solutii de refrigerare. 

 

Comercializam aparate de aer conditionat, solutii pentru vitrine frigorifice si camere frigorifice si oferim servicii profesionale de montaj, igienizare, mentenanta, retrofit aparate deja existente, montaj aer conditionat. Pe scurt, oferim clientilor nostri solutii de climatizare pentru orice nevoie existenta. Republic Invest iti poate oferi orice echipament frigorific ai nevoie, acestea fiind produse si proiectate special pentru clima din Romania.

Pentru a asigura un nivel inalt de profesionalism, colaboram cu cei mai buni tehnicieni din Romania, aflati pe intregul teritoriu al tarii. Calitatea deosebita a produselor si serviciilor ne da posibilitatea de a oferi clientilor nostri garantie extinsa pentru lucrari.

 

Indiferent de nevoia ta, Republic Invest este cea mai buna solutie pentru tineFie ca este vorba de producerea unui mediu placut si mentinerea unei temperaturii potrivite locului de munca, spatiului comercial sau al locuintei, fie ca este vorba despre producerea unui spatiu care sa iti asigure o temperatura de la -40°C pana la -80°C pentru alimente, cosmetice, medicamente.

 

Pentru detalii ne poti contacta pe mailul: ofertare@rohvac.ro sau telefonic la numarul 0729.100.137.  

Noi iti vom oferi consultanta gratuita pentru a te aduce mai aproape de visul tau!

1 gamă de servicii înscrisă