REHAU POLYMER

REHAU POLYMER

Sos. de Centura, nr. 14-16, Tunari, jud. Ilfov


Relatii clienti:

Prezentarea furnizorului

Compania REHAU
Prin complexitatea unica a programelor sale, REHAU este in Europa un ofertant de varf in domeniul solutiilor bazate pe polimeri din domeniul instalatiilor pentru constructii. Ca partener experimentat am conceput solutii pentru constructii eficiente energetic si ecologice. Profitati de acest lucru si faceti cu ajutorul sistemelor noastre un pas catre viitor! REHAU va ofera solutii complete si eficiente cu ajutorul carora va puteti pune in practica ideile.

Domeniul constructiilor
Datorita varietatii unice de programe, REHAU se numara printre liderii europeni in domeniul solutiilor pe baza de polimeri pentru sisteme de ferestre si fatade, tehnica cladirilor precum si pentru sisteme de conducte pentru constructiile subterane. Una dintre bazele succesului REHAU este reprezentata de programele complete de instalatii interioare si exterioare, incepand cu sistemele de incalzire si retele de apa, pana la sisteme de de alimentare si drenaj, sisteme de infrastructura si suprastructura pentru drumuri, sisteme pentru tehnica mediului si statii de epurare a apelor uzate.

Domeniul industrial
In domeniul industrial, REHAU s-a impus ca sursa de idei inovatoare si furnizor de incredere pentru sisteme si produse in serie destinate diferitelor aplicatii. Va oferim vaste pachete de servicii de la domenii ca industria mobilei si a productiei industriale de furtunuri.

1 gamă de produse înscrisă