Contact

Sediu principal: Tunari/Ilfov  |  Statutul comercial: Reprezentanta, Producator

Compania REHAU
Prin complexitatea unica a programelor sale, REHAU este in Europa un ofertant de varf in domeniul solutiilor bazate pe polimeri din domeniul instalatiilor pentru constructii. Ca partener experimentat am conceput solutii pentru constructii eficiente energetic si ecologice. Profitati de acest lucru si faceti cu ajutorul sistemelor noastre un pas catre viitor! REHAU va ofera solutii complete si eficiente cu ajutorul carora va puteti pune in practica ideile.

Domeniul constructiilor
Datorita varietatii unice de programe, REHAU se numara printre liderii europeni in domeniul solutiilor pe baza de polimeri pentru sisteme de ferestre si fatade, tehnica cladirilor precum si pentru sisteme de conducte pentru constructiile subterane. Una dintre bazele succesului REHAU este reprezentata de programele complete de instalatii interioare si exterioare, incepand cu sistemele de incalzire si retele de apa, pana la sisteme de de alimentare si drenaj, sisteme de infrastructura si suprastructura pentru drumuri, sisteme pentru tehnica mediului si statii de epurare a apelor uzate.

Domeniul industrial
In domeniul industrial, REHAU s-a impus ca sursa de idei inovatoare si furnizor de incredere pentru sisteme si produse in serie destinate diferitelor aplicatii. Va oferim vaste pachete de servicii de la domenii ca industria mobilei si a productiei industriale de furtunuri.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Engineering - 02 mar 2015, 18:36 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Aveti un consultant/vanzator pentru zona instalatii zona Bucuresti? ma intereseaza o oferta. Compania unde lucrez isi schimba furnizorii. Multumesc anticipat
Raspunde
Dan Drosu - 03 mar 2015, 11:30 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua. Referitor la solicitarea Dvs de a contacta un reprezentant REHAU, va transmit datele mele de contact. Vlad toma 0740098900 Vlad.tima@rehau.con Stima.
Raspunde