RamVision

RamVision

Str. Ady Endre nr. 46, jud. Bihor


Relatii clienti:

RamVision

Compania a luat fiinta in 1995, ca afacere de familie. In ultimii 26 ani am cunoscut o dezvoltare continua, raspunzand cerintelor clientilor nostri.

In decursul a 26 ani am reusit sa reunim peste 1500 produse diverse, din care enumeram câteva:

- peste 1400 de profile diferite din lemn
- profile din material sintetic
- profile din aluminiu
- 300 de nuante diferite de carton passepartout.

 

Ne-am largit sfera de activitate prin produse noi, prin rame de tablouri si diferite rame decorate, sculptate, ovale, biedel, etc.

Succesul din ultimii ani si numarul tot mai mare de clienti sunt marturia accentului pe care il punem pe calitatea produselor si interesului privind imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

 

Dorim sa venim in sprijinul celor care iubesc frumusetea unui tablou si atmosfera pe care o creaza acesta, si sa contribuim la desavarsirea lui. Va invitam sa descoperiti placerea de a gasi rama potrivita fiecarei picturi, fotografii, goblen, puzzle sau orice alt obiect de decor. Echipa noastra este specializata in activitatea de inramare si restaurare de rame vechi. Materialele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate.

 

Suntem in permanenta atenti la tendintele de pe piata europeana, in dorinta de a va oferi o mare diversitate de optiuni: de la natural, simplu, la elegantul auriu, trecand prin toate culorile posibile: alb, crem, nuante de maro, culori pastelate, si mergand mai departe spre stiluri: clasic, blonde, modern, ultramodern. Incercam mereu sa fim buni ascultatori ai dorintelor clientilor nostri.

1 gamă de produse înscrisă