Contact

Sediu principal: Bucuresti/București Sector 3  |  Statutul comercial: Antreprenor

Compania Q TEST SA a fost infiintata in 2004 in perioada in care Romania se afla in plin proces de aderare la Uniunea Europeana, fapt care a generat necesitatea prestarii unor servicii noi, adaptate legislatiei comunitare, unul dintre acestea fiind asigurarea Coordonarii SSM pe santiere temporare si mobile odata cu intrarea in vigoare a Hotararii de Guvern 300/2006 care transpune Directiva 92/57/CEE privind cerintele minime de securitate si sanatate pe santierele temporare si mobile, publicata in Jurnalul Oficial al Comunitatilor Europene (JOCE) nr. L 245/1992.

 

Q TEST SA a fost una din primele companii din Romania care a prestat astfel de servicii, specialistii Q TEST participand inclusiv la elaborarea documentatiei necesare introducerii meseriei de Coordonator SSM in cadrul Codului Ocupatiilor din Romania in 2007.

 

Q TEST se adreseaza urmatoarelor categorii de clienti:

- Proiectanti (sau Beneficiari dupa caz): Intocmire Planuri SSM in faza de proiectare in conformitate cu art. 13 din HG 300/2006 (http://www.qtest.ro/hg-3002006)

- Beneficiari: Intocmire Plan SSM in faza de executie si Coordonare SSM pe santier.

- Constructori: Intocmire Plan Propriu de Securitate si Sanatate in conformitate cu art. 25 din HG 300/2006 (http://www.qtest.ro/hg-3002006).

 

Q TEST S.A. ofera clientilor sai atat servicii de Coordonare in materie de securitate si sanatate pentru santiere temporare si mobile si elaborarea planului de securitate si sanatate atat in faza de proiectare cat si pe perioada executiei lucrarilor cat si servicii privind Securitatea si Sanatatea in Munca (SSM) si Situatiilor de Urgenta (SU), instruire, evaluari in domeniile managementului calitatii, securitatii si sanatatii, protectiei mediului, laboratoarelor de incercari in constructii.

Q TEST S.A. este organizata ca o societate pe actiuni avand un capital social de 625.000 lei, fiind unul din cei mai importanti furnizori de servicii in domeniul Securitatii si Sanatatii Muncii (SSM) si al Situatiilor de Urgenta (SU).

 

Printre firmele cu care Q TEST a colaborat pana acum mentionam: ISPH S.A., HIDROCONSTRUCTIA S.A., EUROPHARM HOLDING S.A., ROMPETROL DOWNSTREAM S.R.L., PETROM SA si multi altii.

 

Q TEST S.A. detine certificatul de abilitare a serviciului de prevenire si protectie nr. 0419/PS din 25.08.2011 de la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale pentru a presta servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM) si este certificata ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

 

Q TEST SA are reprezentare in 15 orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Bacau, Caransebes, Deva, Hateg, Sebes, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu Valcea, Slatina, Targu Jiu, Pitesti si este in permanent proces de extindere.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!