PROMETAL CEILING DESIGN
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

PROMETAL CEILING DESIGN

PROMETAL SRL este primul producator de plafoane metalice standard si speciale din Romania si are o capacitate anuala de productie de 100.000 mp.

 

PROMETAL a dezvoltat o gama vasta de produse conforme cu normele de siguranta in materie de protectie la incendii si umiditate, rezistenta la accidente si caderi, absorbtii si izolatii acustice, instalare facila, atat in plan orizontal, cat si vertical.

 

Plafoanele PROMETAL imbina functionalitatile moderne cu estetica, oferind solutia realizarii unor ambiente inovatoare atat prin integrarea facila a corpurilor de iluminat (plafoniere, spoturi incastrate, canale luminoase), sistemelor ventilatie (grile de absorbtie si refulare aer, anemostate, ventilatoare), sistemelor de siguranta (sprinklere, senzori de fum si de miscare), saltelelor de izolare termica, cat si prin varietatea combinarii panourilor cu jocuri si efecte de forme, culori, finisaje si inaltimi, personalizate fiecarui proiect arhitectonic.

 

Elegante, cu design deosebit, cu gama cromatica variata si finisaje diverse, produsele Prometal garanteaza functionalitatile tipice solutiilor tehnice avansate: izolarea termo-acustica, inspectarea si gestionarea facila a utilitatilor si instalatiilor edificiului (termica, electrica, de date etc.), comportamentul la foc, ventilarea, simplitatea montajului, durabilitatea si rezistenta.

 

Societatea PROMETAL este specializata in productia si distributia de panouri metalice modulare (standard si speciale) pentru realizarea sistemelor de plafoane suspendate, trape de vizitare (acces) pentru sistemele gips-carton, finisaje metalice destinate placarilor de exterior.

 

PROMETAL este rezultatul asocierii intre Menatwork si producătorul italian Prometal Spa, care a contribuit la formarea noii societati, cu propriile competente si experiente acumulate in peste 30 de ani de activitate in Italia.

 

EXPORT:

Societatea PROMETAL exporta in: Bulgaria, Italia, Moldova, Serbia, Ungaria.