PROELECTRIC
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

PROELECTRIC

PROELECTRIC este reprezentant unic in Romania al companiilor Aplicaciones Tecnologicas SA, Spania si IGE+XAO Franta, companii importante pe piata mondiala in domeniul solutiilor de protectie la trasnet si software CAD electric.

 

In domeniul protectiei la trasnet, partenerul nostru Aplicaciones Tecnologicas SA Spania este unul dintre cei mai importanti producatori la nivel global, cu o prezenta in peste 70 de tari.
Avand o experienta de aproape 30 de ani de productie, cercetare si dezvoltare in domeniul protectiei la trasnet, produsele pe care aceasta companie le comercializeaza dispun de o calitate dovedita in timp, testata riguros, monitorizata si certificata de autoritati neutre din Europa.

Remarcabil este faptul ca in tot acest timp, nici un incident nu a fost provocat de nefunctionarea sau functionarea defectoasa a paratrasnetelor dezvoltate de aceasta companie, lucru care se imputa de comunitatea stiintifica majoritatii paratrasnetelor de tip PDA.

 

Parteneriatul dintre Proelectric si Aplicaciones Tecnologicas dureaza de aproape 15 ani, motivul pentru care colaborarea functioneaza atat de bine este pentru ca ambele companii sunt conduse de aceleasi principii: calitate, transparenta si integritate.

 

La PROELECTRIC SRL mentinem standardele de calitate ridicate. Activitatea noastra se desfasoara in conformitate cu standardul de management al calitatii ISO9001:2008 pe care l-am implementat si certificat.

 

Certificari

- ISO9001:2008, certificare URS

- Agremente tehnice elaborate de IEST Bucuresti: 017-05/2281-2014


 

Agremente tehnice elaborate de IEST Bucuresti 

Toate paratrasnetele comercializate de PROELECTRIC SRL, sunt agrementate tehnic in Romania.