PRO WIN TEC

PRO WIN TEC

Calitate, profesionalism si seriozitate

PRO WIN TEC

Str. Independentei nr. 130, Farcasa, jud. Maramures


Relatii clienti:

PRO WIN TEC

Firma PRO WIN TEC a fost infiintata in anul 2012, dar are o experienta in instalatii cu pompe de caldura, in instalatii sanitare si de incalzire, de aproape 20 de ani. Aceasta experienta a fost acumulata pana la infiintarea companiei, in mare parte in urma lucrarilor efectuate in Germania si Austria.

Noi incercam tot timpul sa aducem in tara si sa prezentam clientilor nostri tehnologie noua, nepoluanta, de aceea firma PRO WIN TEC promoveaza sistemele care se bazeaza pe energie verde, regenerabila, cum sunt pompele de caldura si sistemele solare, termice si fotovoltaice.

Firma PRO WIN TEC a realizat in aceasta perioada peste 150 de lucrari de instalatii, incalzire, pompe de caldura la case de locuit din Baia Mare, Baia Sprie, Tautii Magheraus si Hideaga - Maramures, Bistrita, localitatile Sangeorz-Bai, Rodna, Lunca Ilvei, Maieru din judetul Bistrita Nasaud, Cluj Napoca, localitatea Somesul Rece din judetul Cluj, Alba Iulia, dar si proiecte industriale, de mai mare anvergura, in Baia Mare, Mesteacan-Maramures, Bistrita, Bucuresti, Sibiu, care ne-au adus in randul celor mai bine cotate firme din domeniu din Maramures.


Obiectul de activitate al firmei PRO WIN TEC este proiectarea si executia instalatiilor folosind pompe de caldura, a reţelelor termice, a instalatiilor sanitare si canalizare, de climatizare prin aerisire controlata, dar si instalatii solar-termice pentru producerea apei calde menajere si sisteme fotovoltaice pentru producerea de curent electric.

Calitatea lucrarilor efectuate de firma PRO WIN TEC este rezultatul eforturilor unui colectiv bine pregatit, aflat intr-o continua perfectionare, si care poate asigura executia lucrarilor solicitate de client la standardele de calitate cerute. Argumentul principal in contractarea lucrarilor este predarea lucrarilor la termenele stabilite si garantarea calitatii acestora.

 

Pentru executia lucrarilor specifice, unele dintre ele foarte complexe, firma PRO WIN TEC dispune de mijloace tehnice, utilaje, scule si unelte de ultima generatie, mijloace de transport, precum si materiale de cea mai buna calitate, in mare parte din Germania si Austria. Avem parteneri externi firme de renume, ca SBK-Germania, Heliotherm - Austria, Multitherm - Germania, dar colaboram si cu firme de la noi din tara ca Berner Romania, Markus Automatik, EuroInstal, Romstal, Melinda Instal, Secpral Pro Instalatii etc.

Firma PRO WIN TEC este unic importator pe Romania al produselor SBK - distribuitoare modulare pentru apa si pentru incalzire, fabricate in Germania la Neuenstein.

1 gamă de produse înscrisă