Sediu logistic central depozit: Racaciuni/Bacau  |  Statutul comercial: Reprezentanta
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
COILPROFIL ROMANIA
8 produse
Sediu principal: Ceptura
EXPO TEST CONSTRUCT
3 produse | 4 servicii
Showroom: Pantelimon
FINAL DISTRIBUTION
5 produse
Sediu principal: Baicoi
IKO Sales International NV
1 produs
Sediu principal: Ham
LEIER ROM
5 produse
Sediu principal: Cluj Napoca
RHEINZINK
2 produse
Showroom: Brasov
ROOFART - Producator sisteme complete de acoperis
2 produse
Sediu social: Brasov
SIKA Romania
42 produse
Sediu principal: Bucuresti
ZAMBELLI METAL
2 produse
Sediu principal: Sfantu Gheorghe

PLANNJA este unul din liderii de piata din Europa in ceea ce priveste materialele de constructii din tabla de otel. Face parte din concernul Swedish Steel, singurul producator de otel din Suedia. In sortimentul de productie intra profile pentru pereti si acoperis, tabla tip tigla, tabla plana, casete de fatada, sisteme de preluare si evacuare a apelor pluviale, panouri izolante, structuri pentru armare, precum si elemente pentru protectia acoperisului. PLANNJA este o garantie pentru calitate si functionalitate - PLANNJA, it Works.

PLANNJA se afla intr-o pozitie de varf in cadrul industriei de materiale de constructii, in privinta grijii fata de mediul inconjurator. Toate activitatile din cadrul PLANNJA sunt executate cu un consum minim de resurse naturale, ceea ce presupune o utilizare optima a materiilor prime, a energiei si a altor resurse.

Se are in vedere reducerea in mod constant a impactului produselor asupra mediului, abordand produsele din perspectiva prelungirii ciclului de viata al acestora. Se acorda prioritate procesului de productie, produselor furnizate din exterior si sistemelor de transport care folosesc un minim de materii prime, energie si alte resurse naturale.
Se urmaresc obiective ecologice masurabile si se supravegheaza in mod constant activitatile corporatiei astfel incat acestea sa se incadreze cel putin in limitele cerute prin reglementarile referitoare la mediul inconjurator, stabilite de autoritatile legislative.

Toata gama de produse PLANNJA este agrementata in Romania in conformitate cu legislatia in vigoare.
Piata internationala a materialelor de constructii cere o inalta si specializata cunoastere nu numai a cererilor privitoare la aspectul comercial al produselor, cat si in ceea ce priveste problematica legata de tehnologiile din constructii, legate de multitudinea standardelor si reglementarilor din constructii, a sarcinilor admisibile, a metodelor de proiectare care variaza notabil de la o tara la alta. PLANNJA reuseste sa satisfaca cele mai exigente baremuri de calitate prin faptul ca poseda cunoasterea metodelor si normativelor internationale.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!