PISCINE DESIGN
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

PISCINE DESIGN

Echipa Piscine Design este formată dintr-o echipă de profesioniști competenți, calificați și experimentați pentru a-ți oferi cea mai înaltă calitate în întreaga varietate de servicii pe care ți le oferim. Avem un spirit dinamic și ne orientăm întotdeauna către standarde premium în fiecare proiect.

 

În plus, pasiunea noastră ne definește munca și ne motivează mereu să executăm cele mai atractive și ingenioase proiecte pentru fiecare client, folosind de fiecare dată o rețetă unică și eficiență maximă.

 

MISIUNE

Avem încredere în ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă întotdeauna în entuziasmul fiecărui client la predarea lucrării finalizate. Scopul nostru, așadar, este să ne asigurăm că fiecare client al nostru este complet satisfăcut de rezultatul final. Misiunea noastră este ca lucrările pe care le efectuăm să fie mulțumitoare atât pe moment cât și odată cu trecerea anilor, adevăratul test fiind cel al timpului, și singurul care dovedește înalta calitate a materialelor folosite și ingeniozității realizării unei lucrări durabile.

 

VIZIUNE

Ne dorim să oferim o nouă dimensiune și o atmosferă unică prin fiecare piscină, saună sau proiect pe care le realizăm. Ne inspiră și ne pasionează domeniul în care activăm și considerăm că fiecare piscină, spa sau loc de relaxare, în cadrul unui complex sau în propria curte, ar trebui să arate bine și să funcționeze impecabil, conform așteptărilor și investiției. Prin serviciile oferite, această viziune devine realitate, fiecare proiect fiind dus la bun sfârșit cu succes și cu bucuria clientului de a avea piscina la care a visat.

 

EXPERIENȚĂ ȘI PORTOFOLIU

Avem o experiență de peste 10 ani în placarea de piscine cu mosaic, în efectuarea de chit și hidroizolații pentru piscine, precum și în realizarea a multiple și diverse alte lucrări specifice piscinelor. De-a lungul timpului, am avut plăcerea de a executa peste 100 de piscine particulare, am depășit numărul de 20 de piscine publice și am reparat cu iscusință peste 50 de locații spa și peste 50 de piscine defecte care funcționează, acum, în perfectă formă. Așa cum o spun și clienții noștri, cu noi, calitatea nu este o opțiune, ci un rezultat implicit al dedicării constante și al experienței dobândite. Cu noi, poți avea încredere că proiectul tău este în siguranță și va fi finalizat la cele mai înalte standarde.

 

Piscine private

Echipa noastră este profesionistă în materie de spa-uri și piscine în București. În consecință, oferim o gamă largă de servicii realizate cu îndemânare. Noi credem în proiectul tău. Testează serviciile noastre și vei crede și tu în competența nostră și în calitatea piscinelor tale.

 

Piscine publice

Oferim lucrări impecabile și de necontestat pentru orice tip de piscină publică. Acestea sunt oaze de relaxare pentru turiști sau vizitatori și reprezintă o sursă principală de venit într-o astfel de afacere. Noi ne asigurăm că investiția ta este în siguranță și efectuăm servicii complete pentru piscine publice.

 

Spa

Echipa noastră este formată din diverși specialiști calificați în domeniul piscinelor și spa-urilor. Aceștia te vor ajuta cu idei de design clasice sau moderne pentru un spa unic, dar și cu realizarea propriu-zisă a acestora într-un spa confortabil, functional și aspectuos, capabil să obțină cele mai pozitive aprecieri de la clienții tăi.

 

Renovări

Deținem rețeta perfecta de înnoire și restaurare a unui bazin pe care s-a așezat praful mult timp sau a unui spa al cărui design/mecanism nu mai este de actualitate. Oferim renovări eficiente și de success, hidroizolații piscine, placare și chit pentru o piscină/spa de care să se poată bucura orice client.

 

Construcții

Ne ocupăm cu construcția fiecăruia dintre proiectele mai sus menționate. Planificăm și executăm construcții de piscine de orice fel cu o structură clară și o strategie eficientă, folosind materiale de calitate. Ne ocupăm, totodată, și cu design-ul și construirea unor spa-uri mulate pe nevoile tale și ale clienților tăi. Reparații Înțelegem și cunoaștem viziunea de piscină perfectă. De asemenea, știm și cât de neplăcut este momentul în care o piscină se defectează. Însă avem și soluția pentru acest lucru. Cunoaștem întreaga anatomie a unei piscine funcționale și știm exact ce și cum să reparăm atunci când e nevoie. Înlocuim, reparăm și remediem. Contactează-ne pentru servicii excelente de reparații.

 

Plăci de mozaic

Suntem în pas cu trendurile piscinelor și spa-urilor, iar materialele folosite se conformează acestor standarde. Așezăm cu pricepere plăci din mozaic pentru o piscină de lux cu un aspect impecabil!