poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ParchetExpert

Companie cu experienta de 20 ani - in continua dezvoltare, cu o echipa profesionista - tanara si dinamica, formata din specialisti in parchet, cu un inalt grad de profesionalism si maxima seriozitate sta la dispozitia clientilor sai cu tehnologii de ultima ora in materie de montaje si finisaje pentru parchet - ofera servicii ireprosabile astfel incat rezultatele sa indeplineasca de fiecare data chiar si cele mai exigente cerinte, in functie de sugestiile si particularitatile fiecarei lucrari.

 

ParchetExpert - are o prezenta activa  in sectorul importului si al distributiei parchetului din lemn masiv de stejar European de cea mai buna calitate (certificat FSC), punand la dispozitie clientilor o gama larga de esente si finisaje pentru parchetul dublustratificat  special pentru incalzire in pardoseala de calitate superioara. Avand ca partener o firma de prestigiu din industria pardoselilor din lemn si parchet: Bauwerk - Elvetia. 

 

ParchetExpert - este distribuitor la nivel national pentru produse profesionale de parchet marca Bona - Suedia. Marca consacrata la nivel mondial in cei aproape 100 de ani de activitate doar in industria pardoselilor din lemn si parchet.(adezivi, rasini, chituri, grunduri, lacuri, solutii pt. intretinere parchet)

 

Telul nostru este sa gasim solutia optima pentru fiecare client, de la un parchet classic, pana la unul de lux avand intotdeauna cel mai bun raport calitate - pret.

 

 

Servicii oferite:

- Consultanta de specialitate in alegerea parchetului in functie de  destinatia spatiilor in care este folosit;

- Montaj profesional de  parchet masiv, dublu si/sau triplustratificat;

- Confectionat si montaj trepte din parchet sau panouri lemn masiv;

- Reconditionari si restaurari profesionale de parchet  vechi;

- Serviciul de cleaning si intretinere parchet;

- Vanzare parchet stejar masiv grosime22 mm marca Bauwerk-Elvetia, (Lungime/latime/grosime): 500/70/22 mm si/sau 360/60/22 mm;     

- Vanzare parchet special pentru incalzirea in pardoseala marca Bauwerk-Elvetia;

- Vanzare produse profesionale pentru montat, finisat  parchet marca Bona-Suedia;

-  Vanzare produse profesionale pentru curatare si intretinere parchet marca Bona-Suedia.