PARADIGMA CONSULT

PARADIGMA CONSULT

Succesul are nevoie de profesionisti si de echipamente performante!

Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

PARADIGMA CONSULT

PARADIGMA CONSULT (fosta Swedish Business Club) este o firma infiintata in Suedia in 1998 si se ocupa cu consultanta si furnizarea de echipamente si produse in domeniul Spa si Fitness.

Actionarii firmei au petrecut peste 15 ani in Scandinavia, unde au invatat metodele si secretele bransei. Avem o activitate si experienta de peste de peste 20 de ani in domeniul consultantei si furnizarii de aparate si accesorii, in domeniul Fitness, Spa si Wellness.

Pe langa activitatea de consultanta, produsele controlate direct de la producator si livrate in Romania sunt: saunele de orice tip, fabricate de Tylo AB in Suedia, echipamentele de fitness fabricate in Italia, precum si mesele de masaj de orice tip, inclusiv medicale, fabricate in UE.

Oferim solutii customizate pentru fiecare client, adica ii spunem CE sa faca, CUM sa faca si CU CE sa faca o afacere profitabila in acest domeniu si nu numai.

Consideram fiecare proiect al clientilor nostri ca pe propria afacere si va vom raspunde in 24-48 de ore la orice solicitare.

Furnizorii cu care lucram sunt de mult timp niste „branduri” pe care le-am verificat si raspundem integral de profesionalismul lor.

 

Gandim pozitiv si ne adaptam tot timpul la noile tendinte si cerinte ale pietei internationale si nationale.

 

Aplicam obsesiv principiul: Pret vs. Calitate vs. Estetica vs. Functionalitate.

 

CAUTATI-NE! VA VOM DOVEDI PROFESIONALISMUL NOSTRU.