PARADIGMA CONSULT

Despre PARADIGMA CONSULT

Firma suedeza inregistrata in Romania in 1999, PARADIGMA CONSULT se ocupa cu Consultanta si Furnizare echipamente si produse in domeniul Spa si Fitness.

 

Initiatorul si promotorul firmei - Cezar Gregoriev - detine o cuprinzatoare experienta in bransa Spa din Scandinavia, unde a locuit si activat timp de 17 ani, asimiland mentalitatii suedeze, specificul pietei din Romania.

 

Pe langa activitatea de Consultanta, produsele controlate direct de la Producator si livrate in Romania sunt: Saunele de orice tip, fabricate de Tylo AB in Suedia, echipamentele de fitness fabricate de Panatta in Italia precum si mesele de masaj de orice tip inclusiv medicale, fabricate de Ecopostural in Spania.

Alegerea acestor producatori s-a facut dupa un indelungat proces de evaluare - Pret vs. Calitate vs. Estetica vs. Timp de livrare si alte conditii.

 

MOTTO-ul dupa care firma se implica in diferite proiecte Spa sau Fitness este: Succesul are nevoie de profesionisti si de echipamente performante !

2 game de produse înscrise

  Saune traditionale de lux TYLO

  Producatorul Suedez TYLO ofera o gama variata de saune cum ar fi: Saune traditionale - uscate, Saune mixte, saune de lux sau cu infrarosu, cat si bai ... citeste mai departe
  100 imagini  |  18 produse  |  48 documentatii TYLO
  Saune traditionale de lux TYLO

  Accesorii pentru saune TYLO

  SWEDISH BUSINESS CLUB ofera o gama variata de accesorii si componente TYLO pentru toate tipurile de saune, dusuri cu aburi, bai de aburi si centre SPA... citeste mai departe
  123 imagini  |  66 produse  |  45 documentatii TYLO
  Accesorii pentru saune TYLO
1 gamă de servicii înscrisă