poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ONE STOP SHOP

One Stop Shop este o companie cu capital privat romanesc care a inceput activitatea in anul 2002 prin distributia de aluminiu compozit Reynobond® si aluminiu prevopsit Reynolux® produse de compania Alcoa in fabrica din Merxheim, Franta.

Produsele grupului Alcoa beneficiaza de o recunoastere internationala prin numeroasele proiecte realizate, avand certificari in toate pietele importante.

 

Astazi, One Stop Shop ofera servicii complete de prelucrare a placilor din material compozit din aluminiu Reynobond®, tabla din aluminiu Reynolux® sau Reynodual® si produce elemente prelucrate din tabla din otel, cupru si zinc.

Pentru placarile ventilate One Stop Shop pune la dispozitie intregul sistem de fixare, fie pe structura metalica sau casete structurale, fie beton sau zidarie: profile, corniere, console, suruburi, nituri.

 

Produsele rezultate sunt intr-o mare varietate: casete pentru placari ventilate ale peretilor la exteriorul sau interiorul cladirilor, in forme dreptunghiulare, trapezoidale sau curbe, tavane lamelare sau casetate, parasolare, ancadramente ale ferestrelor sau usilor, profile speciale de forme si marimi personalizate pentru diverse aplicatii, panouri publicitare sau sign, grile de ventilatie, panouri perforate sau decupate dupa model, casete curbe pentru placare stalpi arhitecturali, shadowbox pentru pereti cortina.