ONDULINE
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ONDULINE

Brandul Onduline s-a nascut in Franta in 1950, prin introducerea pe piata a primei placi ondulate bituminoase. In urmatorii 50 de ani s-au deschis filiale in toata Europa, in America de Sud, America de Nord, Africa si Asia. Cu  11 fabrici in 9 tari, prin cele 44 de filiale din peste 100 de tari, Onduline livreaza produse premiate, de inalta performanta. Mai mult de 1600 de angajati contribuie la producerea si vanzarea a peste 150 milioane m2 de materiale pentru acoperisuri in fiecare an.

 

Onduline nu este doar un producator ci si un partener dedicat, combinand servicii de prima clasa cu o viziune si o seriozitate pe termen lung. Onduline isi protejeaza partenerii, dezvoltatrea lor fiind un veritabil indicator de afaceri. Valorile fundamentale ale grupului Onduline includ simplitatea, increderea si angajamentul de a livra calitate si inovatie, dublate de investitii importante in domeniul cercetarii. Rezultatele accentului pus pe cercetare si dezvoltare se vad in  materialele inovatoare, produsele simple si accesibile, usor de instalat, ca si in noi tehnologii. Un exemplu este tehnologia exclusivista SealSmart care face ca materialul placii sa se contracte in jurul fiecarui cui, creand o bariera permanenta rezistenta la infiltratii.

 

Lucram cu experti obiectivi, din afara grupului. Oferim solutii simple bazate pe o tehnologie complexa. Solutiile noastre ofera avantaje tehnice majore, indeplinind cerintele clientilor nostri, solutii sigure cu costuri reduse. Cu o prezenta internationala puternica si o apropiere deosebita de utilizatorii finali, Onduline este in masura sa inteleaga diversele cerinte ale clientilor sai cu privire la acoperisuri.

Daca pentru utilizatorii finali, viziunea noastra reprezinta protejarea oamenilor si a proprietatii lor cu solutii de inalta calitate pentru acoperisuri, pentru mediul inconjurator, este vorba despre implementarea de procese responsabile ce ajuta la protejarea planetei. Toate produsele si materialele noastre sunt usoare, ceea ce presupune un transport mai simplu, mai eficient dar si mai putine deseuri pe santierele de constructii.De asemenea, produsele nu contin azbest, sunt alcatuite din fibre reciclate si pentru colorare se folosesc pigmenti naturali. Onduline recicleaza anual peste 200.000 tone de material si reuseste ca in procesele de productie sa obtina o amprenta de carbon foarte scazuta si un consum mediu de energie de doar 4 kwh per metru patrat.

Realizarile Onduline sunt recunoscute frecvent de organizatii si standarde de varf din domeniu. De exemplu, am obtinut faimoasele certificari ISO 14021 si VAR 1016 pentru reciclare de mare impact, precum si Environmental Product Declaration (EPD) pentru sprijinirea operatiunilor sustenabile in constructii (green building operations).

 

Experienta noastra profesionala dovedita in acest domeniu, combinata cu abilitatea si disponibilitatea noastra de a ne asculta clientii ne-a conferit o mai buna intelegere a diverselor constrangeri climatice si a dorintelor clientilor. Astfel putem oferi solutii perfecte tuturor cerintelor prezente si viitoare, legate de acoperisuri.

 

Cand construiesti sau renovezi o casa, acoperisul este unul din elementele de baza. Acoperisul modern trebuie sa protejeze si sa imbine foarte bine partea estetica cu partea tehnica. Pentru a executa corect aceasta constructie, pentru a face acoperisul intr-adevar eficient si durabil, nu este suficienta doar invelitoarea. Este nevoie de un intreg sistem de acoperis.

 

De mai bine de 50 de ani, Onduline demonstraza ca a inteles perfect aceasta. Onduline a ales invelitorile bituminoase, investind pemanent in cercetare si dezvoltand sistemul ce-i poarta numele. Sistemul de acoperis Onduline a devenit cunoscut in intreaga lume, reusind sa indeplineasca functia de acoperis perfect in toate conditiile atmosferice. Disponibil intr-o varietate de culori naturale, sistemul de acoperis Onduline rezolva pe de-o parte problema greutatii si pe de alta parte problema aspectului. Sistemul este compus din placi Onduline, precum si o gama larga de accesorii studiate si create special pentru obtinerea unui acoperis rezistent, usor, estetic, durabil si nu in ultimul rand, ecologic.

 

Montat traditional, acoperisul Onduline permite structuri de sustinere mai usoare precum si o instalare simpla si rapida, ceea ce conduce la reducerea costurilor. Adaptabil tuturor tipurilor de suprafete inclinate si beneficiind de o gama de culori care se armonizeaza cu mediul inconjurator, acoperisul traditional Onduline este ideal pentru orice clima si regiune geografica.

 

Pentru situatiile in care exista deja o invelitoare (carton asfaltat, placi de azbociment, tabla) deteriorata, iar demontatrea si inlocuirea ar fi nerentabile datorita costurilor sau prejudiciilor ce ar putea fi aduse restului constructiei, Onduline permite montarea in sistem de acoperis dublu. Sistemul Onduline se suprapune peste acoperisul vechi, aducand nu numai beneficiile sale majore ca impermeabilitatea, izolarea fonica si termica, dar si reduce substantial costurile prin simpla eliminare a decopertarii.

 

Experienta companiei Onduline a dus la extinderea gamei produselor traditionale de acoperisuri ondulate cu alte produse pentru constructii. Onduline poate furniza astazi si sisteme de protectie a zidurilor de fundatie, membrane pentu impermeabilitatea acoperisurilor, placi profilate cu diferite grade de transparenta, sindrile bituminoase pentru acoperisuri, ferestre de mansarda, vopseluri pentru toate tipurile de acoperis, benzi bituminoase autoadezive.