OLD ROOT

OLD ROOT

Inspira-te din natura

OLD ROOT

Jucu de Sus, jud. Cluj


Relatii clienti:

OLD ROOT

Dupa un istoric de 8 ani in realizarea mobilierului personalizat, am infiintat OldRoot. Un brand de mobilier creat de designer, cu studii in arhitectura, ce se bazeaza pe imbinarea experientei practice cu pregatirea teoretica. Astfel, oferim produse premium pentru necesitatile practice si estetice in materie de mobilier si gasim solutiile perfecte pentru un spatiu cu adevarat modern.

 

Ne impartim activitatea in doua mari directii: mobilier pentru industria Horeca si mobilier pentru zone de locuit. Pentru ambele categorii folosim lemnul masiv, furnirul de lemn, MDF-ul si confectiile metalice pentru a crea produse rezistente in timp din punct de vedere estetic si functional.

Pentru spatiile de locuit am realizat colectii de mobilier ce se pot configura dupa nevoile fiecarui client. Colectiile contin: comode de diferite dimensiuni, comode TV si dulapuri pentru diferite tipuri de utilizari. Fiecare colectie este inchegata estetic, astfel exista nenumarate posibilitati de amenajare.

 

Tipurile de mobilier pe care il realizam pentru industria Horeca sunt: mese, blaturi si picioare de mese, dulapuri si comode pentru diferite tipuri de utilizare.

Ne straduim la orice pas in etapa de productie sa fim cat mai sustenabili si sa protejam mediul inconjurator. Astfel, realizam mobilier rezistent pentru a reduce necesitatea schimbarii dese a acestuia; vopsim confectiile metalice electrostatic pentru a putea sustine un trafic intens; folosim lacuri pe baza de apa pentru tratarea lemnului si furnirului, deoarece au o toxicitate redusa la aplicare, protejandu-i pe ei ce il aplica. De asemenea, recuperam lemnul ramas in urma productiei si ii dam o noua utilizare prin elemente de iluminat sau decoratiuni.

4 game de produse înscrise