NEFEROPROD-DISTRIBUTION Reprezentanta WIELAND GROUP in Romania
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

NEFEROPROD-DISTRIBUTION Reprezentanta WIELAND GROUP in Romania

Ca specialist de top mondial in cupru si aliaje cu cupru, oferim suport clientilor din mai multe continente, pe baza unei retele sigure de furnizare si a celor mai bune servicii. Ca raspuns la provocarile actuale globale, cum ar fi modificarea climei, digitalitizare si utilizarea eficienta a resurselor, ne proiectam produsele, serviciile si tehnologiile pentru a furniza solutii sustenabile si inovatoare.

 

Compania WIELAND a fost fondata in 1820 si a ajuns de la turnatoria de clopote la produse premium din aliaje de cupru si solutii inovatoare.

Astazi mai mult de 90 de locatii ofera servicii de calitate clientilor.

 

Stim cum sa ascultam si de aceea putem oferi partenerilor nostri exact ceea ce au nevoie. Pentru noi metalul este mai mult decat un material. Pe baza intelegerii in profunzime a cuprului si a manufacturii produselor semifabricate din cupru, putem furniza solutii pentru cerintele in crestere de proprietati ale materialelor si miniaturizare, reusind sa ne convingem clientii de 200 de ani.

 

 

Le asiguram angajatilor nostri spatiul personal de creatie de care au nevoie si sprijinul nostru neconditionat, iar ei ne multumesc sub forma performantei premium ce demontreaza permanenta motivatie. La WIELAND oricine poate contribui si lua parte la dezvoltarea companiei in viitor. 

Succesul companiei noastre se bazeaza pe dedicarea si expertiza fiecarui angajat. Ne bazam pe aceasta si asa am facut timp de 200 de ani.

Tipuri de produse WIELAND

 

Eficienta mai mare, siguranta in exploatare si sustenabilitate - angajamentul nostru pentru succesul vostru!

Documentații tehnice

    Prezentare Wieland Group
    Catalog, brosura
    15 p | EN
     1 - 1 din 1 documentatii