MURALI ARTWORK
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MURALI ARTWORK

Cu o experienta de 15 ani in constructii si design interior, echipa Murali-Artwork creeaza o noua lume in interiorul casei tale.
Lucrarile noastre sunt realizate cu perseverenta, pasiune pentru arta si respect pentru client si cerintele acestuia.
In functie de dorintele clientului, dar si datorita procedeelor de realizare, fiecare creatie este caracterizata de unicitate.

 

Murali-Artwork lucreaza in parteneriat cu firme de design interior, din care au rezultat mereu proiecte de succes. Modul de desfasurare si finalitatea lucrarilor au incantat atat clientii, cat si firmele partenere.
Rezultatele proiectelor si feedback-ul pozitiv primit ne-au incurajat mereu sa lucram cu si mai multa determinare si pasiune, ducand lucrarile cat mai aproape de perfectiune.


Finisajele realizate din vopsea decorativa de inalta calitate si create cu atentie la detalii, te vor purta intr-un alt univers, mai aproape de natura.

Finisajele reproduc o gama variata de texturi din natura:  scoarta copacilor primavaratici, piatra sau marmura, texturi si culori metalice, precum si finetea matasii sau a catifelei.

 

Prin jocul delicat al luminii realizate de echipa noastra, atmosfera incaperilor este una intima si primitoare.

Casa ta va deveni o oaza de liniste unde culorile calme ale lemnului si pietrei vor aduce in prezent amintirile de calatorie.