MULTIFILM

MULTIFILM

Str. Unirii nr. 4, Cisnadie, jud. Sibiu


Relatii clienti:

Despre MULTIFILM

Incepand din 1993, compania MULTIFILM Sonnen-undBlendschutz Gmbh din Limbach-Oberfrohna, aflat in apropierea orasului Chemnitz din Germania, produce sisteme de protectie solara folosind un produs nu foarte des intalnit in acest domeniu si anume o folie multistrat, transparenta, termoizolanta, din polyester, cu un grad ridicat de reflexie si care initial fusese dezvoltata pentru industria spatiala. Acum, acest material este folosit pentru rulourile de interior. Foliile ofera o protectie eficienta impotriva caldurii si stralucirii produse de razele soarelui si, multumita gradului ridicat de transparenta, priviri nestingherite spre exterior.

 

Gama de produse include o varietate de rulouri, sisteme de folii pentru fatade de mari dimensiuni, jaluzele verticale si sisteme de panouri glisante.

 

In procesul de dezvoltare si proiectare, specialistii nostri tin cont de tendintele in arhitectura contemporana si de tehnologiile de ultima ora in configurarea fatadelor, pe cum si de principiile eficientei energetice si ale ergonomiei.

 

In aceasta privinta, ne straduim sa combinam optim designul si functionalitatea produselor noastre. Produsele MULTIFILM nu protejeaza doar impotriva stralucirii razelor soarelui ci impiedica patrunderea caldurii in camere si in acest fel economisesc energie si protejeaza mediul inconjurator. Mai mult, printr-o selectie atenta a materialelor folosite acestea sunt foarte rezistente si trainice.

 

Asistenta tehnica dedicata

Fiecare produs este realizat in functie de cerintele specifice fiecarui client. Drept urmare, suntem in masura sa personalizam produsul si chiar sa oferim solutii speciale pentru situatiile deosebite de instalare sau pentru diferitele tipuri de fatade.

 

Este suficient sa ne solicitati:

- Consilliere tehnica specializata si consultanta

- Consultanta, cotatii de pret, montaj - intr-un singur loc

- Personalizarea produsului si solutii speciale

- Consultanta pe tema managementului energetic

3 game de produse înscrise