poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MIX FABRIK SYSTEM

La inceputul anului 2013, se pun bazele firmei Mix Fabrik System.
Deoarece suntem experimentati in domeniul invelitorilor pentru acoperis am devenit in scurt timp reprezentant autorizat al marilor producatori de tigla metalica, tabla cutata, profile galvanizate, panouri termoizolante, sistem pluvial,sisteme de fixare si organe de asamblare pentru constructii piese de finisaj si elemente de izolatie, usi si ferestre, accesorii casa, iar lista nu se va opri aici.

Experienta ne indeamna sa discutam despre clienti, sa le rezolvam problemele, sa-i oferim produsele cele mai bune, cu garantie, sa crestem alaturi de ei, sa stim ca fiecare client este UNIC, sa-i tratam nevoile cu ustensilele de care are nevoie!

SPECIALISTII Mix Fabrik System:
- Tigla metalica pentru Acoperis - Mix Fabrik Specialist;
- Sisteme pluviale - Mix Fabrik Specialist;
- Accesorii pentru acoperis - Mix Fabrik Specialist;
- Sisteme de fixare si organe de asamblare pentru constructii -  Mix Fabrik Specialist;
NEW / Tabla cutata printata "Mix Fabrik" pentru acoperirea gardurilor si fatadelor - Mix Fabrik Specialist
Usi de interior si exterior - Mix Fabrik Specialist;
NEW / Servicii de intretinere si curatare acoperis - Mix Fabrik Specialist;

Cererea clientului, produsele originale, raportul calitate-pret, intentiile si interesele fata de client care sunt comune, o comunicare eficienta, obiective de baza prin care asiguram servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile nu face decat sa creasca satisfactia clientului.

Mix Fabrik System are o echipa puternica, in care fiecare membru lucreaza inteligent, cu pasiune, tratand profesionist fiecare lucrare, cladind aplicatii moderne, durabile si originale.

Aportul nostru poate fi important oricui doreste sa profite de perspectivele oferite de superba lume a constructiilor cat si de originalitatea noastra.