poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

METECNO

Prima companie a concernului METECNO, a fost infiintata in anul 1961, producand in principal, elemente pentru acoperisuri si pereti, destinate constructiilor industriale, comerciale si civile, cu panouri metalice izolante. Tablele cutate si profilate din metal, constituie elementele de baza ale unui sistem integrat care a fost si a ramas destinat sa revolutioneze metodele de constructie de-a lungul celor 47 ani de existenta.

In tot acest timp, METECNO a fabricat si vandut peste 230 milioane mp. de panouri cu spuma din poliuretan si vata minerala. Cu o pozitie de lider pe piata mondiala, o retea de distributie la scara intregului mapamond, METECNO. A reusit de cand a patruns pe piata din Romania (1992), o crestere importanta a volumului de vanzari si a numarului de clienti. De asemenea nici pentru piata romaneasca nu a existat compromis sau concesie in materie de calitate, iar lista de fabricatie a cunoscut o continua expansiune.

Piata romanesca s-a dovedit activa inca de la inceput, acceptand cu usurinta toate produsele METECNO, produse ce dovedeau un raport pret/calitate impresionant de bun. Astfel, pentru fabrica de tigarete Timisoara (7.500 mp.) si depozitul Martini din Bucuresti (3.600 mp.), METECNO a vandut panouri sandwich cu poliuretan pentru acoperisuri si pereti. Adevarata recunoastere a produselor METECNO a atins-o insa, realizarea investitiei MD FRATTI Sebes (peste 225.000 mp), investitie inceputa in anul 1995.

Bazata pe asimilarea celor mai noi tehnologii la nivel mondial, produsele METECNO respecta toate obiectivele strategiei calitatii totale prin intermediul unor activitati multiple: controlul proiectarii, controlul materiei prime, controlul procesului si controlul produselor finite.
Loiala politicii sale traditionale de respectare a celor mai inalte standarde de calitate, concernul METECNO este certificat UNI EN ISO 9001:2000, eliberat de IGQ (institutul italian de garantare a calitatii pentru toate produsele metalurgice).

Totodata METECNO a obtinut si o extensie internationala a certificarii in cadrul IQNET (institutul italian de certificare a sistemelor de calitate a societatiilor) si de cele afiliate IQNET.
METECNO poate oferi solutie la ''cheie'' si/sau, in functie de specificul investitiei, poate asigura furnizarea de materiale la cele mai bune preturi din Romania.
Va mai informam ca toate produsele METECNO sunt agrementate in Romania, conform normelor internationale Europene, pentru evaluarea calitatii.