poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

METAL WORK INDUSTRY

Metal Work Industry SRL, operativa in Romania din anul 2002, este o societate romaneasca, cu capital integral privat, specializata in productia si distributia de profile si accesorii metalice pentru structuri de gips carton, plafoane modulare si fibra minerala.

Constituita ca o completare fireasca a evolutiei grupului MENATWORK, societatea Metal Work Industry SRL este un centru de servicii pentru prelucrarea metalelor, supus permanent schimbarilor si necesitatilor identificate in mediul de afaceri, prin intermediul unor planuri strategice de investitii, atent proiectate si aplicate.

Managementul companiei asigura o coordonare eficienta a principalelor sectoare de activitate si se preocupa in mod constant atat de monitorizarea si imbunatatirea permanenta a ofertei de produse si servicii, cat si de dezvoltarea afacerii, pe baze parteneriale solide.

Echipa Metal Work Industry caracterizata de un puternic spirit antreprenorial si de o atitudine proactiva este formata din specialisti dinamici, creativi si onesti in relatiile de afaceri, orientati catre satisfacerea exigentelor pietei si catre atingerea obiectivelor companiei.

Misiunea companiei consta in implementarea celor mai moderne si eficiente activitati de productie pentru realizarea unor game complexe de confectii metalice, caracterizate prin calitate, durabilitate si siguranta.

Viziunea companiei este sa devina producatorul, furnizorul si partenerul preferat de afaceri al utilizatorilor, atat prin crearea de parteneriate viabile si solide, cat si prin respectarea unei atitudini de fair-play in sectorul competitor.

Documentații tehnice

    Prezentarea companiei
    Catalog, brosura
    6 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii