poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

META SISTEME DE RAFTURI

META - lider de piata in afaceri prin revanzatori META Regalbau - este unul din liderii pietei internationale prin revanzatori. Datorita experientei noastre de peste 40 de ani in productia de sisteme de rafturi inovatoare, a competentelor de proiectare, arhitectii, constructorii si clientii au incredere in calitatea produselor si serviciilor oferite de noi. Consultanta calificata, proiectarea moderna asistata de CAD si implicarea personala a reprezentantilor nostri sunt garantia realizarii rapide a proiectelor Dvs. la un raport calitate-pret foarte bun.

 

Experienta este baza succesului

Conceptia, proiectarea si echiparea unui depozit necesita cunostinte speciale. Expertii nostri au cunostinte temeinice putand concepe si realiza practic orice fel de sistem de depozitare.

 

Totul dintr-o singura sursa

Fiind un furnizor de sisteme, puteti avea incredere in META pentru orice probleme legate de logistica depozitului Dvs., de la consultanta, proiectare, managementul proiectului pana la montaj. Toata echipa META, in special reprezentantii nostri din teren(locali) sunt la dispozitia Dvs. pe tot parcursul proiectarii. Analiza nevoilor, personalizarea, consultanta si suportul maxim - acestea ne deosebesc.