poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MEPRO SISTEME

MEPRO SISTEME este reprezentantul unic in Romania a grupului Max Frank GmbH & Co. KG, grup care are o traditie de 50 de ani in dezvoltarea de solutii tehnologice pentru constructiile din beton armat.
Gama de produse a companiei a fost continuu extinsa prin adaugarea la distantierii de fibrobeton a sistemelor de cofrare, sistemelor de armare, sisteme de etansare si izolare fonica.

FRANK ofera solutii tehnologice pentru constructii si furnizeaza prin intermediul MEPRO SISTEME urmatoarele produse:

- Distantieri -
Distantieri din beton armat cu fibre extrudate, tuburi distantier din beton armat cu fibre extrudate, distantieri din beton turnat, distantieri de plastic, distantieri din otel.

- Tehnologii de cofrare - Pecafil® element de cofrare universal, Stremaform® element de cofrare, Tubbox® sablon pentru coloane, cofraj Fratec si Insitex® sablon pentru cofraje, Zemdrain® sablon CPF, cofraj permanent, cofraje exterioare, cofraje Flexi, accesorii cofraje.
- Tehnologii de armare - Stabox® sistem de conectare a armaturii, Sistem de conectare din otel cu filet, sistem pivot, sistemul de conectare consola Egcobox®.
- Tehnologii de etansare - Fradiflex metal pentru oprirea apei, sistem de injectie prin furtun Intec, materiale de injectie, Cresco material expansiv pentru oprirea apei, Permur manson pentru tevi.
- Izolare fonica- Decuplarea scarilor si coridoarelor exterioare, decuplarea rampelor de scara, lagare de alunecare perete/ fundatie, sablon goluri.

 

Incepand cu 2013 Mepro reprezinta si firma ERICO pe piata romaneasca. De peste 40 de ani, ERICO este un deschizator de drumuri in domeniul constructiilor din beton. Sistemul de imbinare cu filet conic a barelor de armare LENTON®  este numarul 1 in lume.

 

Prin Mepro Sisteme, ERICO va ofera acum o gama larga de imbinari mecanice pentru aproape orice nevoi legate de constructii: Elementele standard de cuplare LENTON, LENTON® TERMINATOR - Alternativa ideala la ancorarea barelor de armare sub forma de carlig, LENTON® LOCK - Ideal pentru imbinarile pe santier si LENTON® INTERLOK - Ideal pentru structuri prefabricate.