poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MEDITERRAN

Societatea Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. este o intreprindere familiala aflata in proprietate privata care a pastrat traditiile de-a lungul a peste noua decenii. Mentinerea sa pe piata si succesele in afaceri se datoreaza faptului ca societatea a putut si a indraznit intotdeauna sa reactioneze inovativ la schimbarile cerintelor de piata. In acest proces au contribuit si dezvoltarile tehnologice si constructiile recente de fabrici, ale caror detalii si rezultate sunt bine cunoscute.

 

De-a lungul anilor s-au schimbat, nu numai nevoile pietei, dar si publicul nostru tinta, prin aceasta gama noastra de produse conformandu-se acestei solicitari. Aceasta gama larga de produse nu era reprezentata in mod corespunzator de marca Mediterran. In urma schimbarilor sistematice ale gamei de produse, aceasta s-a indepartat de caracterul mediteranean, intrucat in prezent majoritatea produselor noastre sunt asociate cu regiunea central - europeana, clientii nostri gasind printre produsele noastre designul curat si modernist.

 

Conducerea societatii analizand aceste circumstante si trenduri, a luat o decizie serioasa cand a luat hotararea de schimbare a numelui de marca, pierzand atributul medi, in denumirea de TERRAN. Modificarea denumirii marcii in TERRAN urmareste restructurarea gamei de produse si semnifica imaginea unei societati moderne si inovative.

 

Modificarea, pe langa altele, semnifica intr-un mod mai precis ca produsele firmei producatoare de tigle reprezinta culorile si forme specifice tarilor central-europene cu stilul actual, mai modern, care arata bine oriunde in lume, si indiferent de zonele climatologice.

 

Noul nume de brand se refera numai la schimbarile exterioare; continutul, calitatea, utilizarea tehnologiilor inovative si durabilitatea garantata de firma de a lungul celor peste 90 de ani, vor ramane neschimbate. Denumirea, structura proprietarilor si alte date ale societatii nu se modifica, astfel contractele noastre existente raman in vigoare fara alte modificari, schimbarile respective neinfluentand procesele de facturare sau de corespondenta.