poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MAVINNI MOBILI

Mavinni Mobili producator si importator de mobilier pentru casa si birouri, va propune o gama variata de produse si servicii pentru ca spatiile de locuit sau de lucru pe care le detineti, sa fie functionale si complet utilate.

Cele doua fabrici de productie mobilier si canapele sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie si utilaje de inalta performanta. Aici, producem mobilier in serie sau de dimensiuni atipice, respectiv canapele si fotolii, ce pot fi personalizate pentru o cat mai buna functionalitate fiecarui spatiu de amenajat.

 

Pe langa linia proprie de productie, am dezvoltat o retea de colaborari cu producatori de prestigiu din Italia, Franta, Germania. Produsele pentru amenjarea interioara sunt de inalta clasa, atat mobilierul cat si accesoriile aferente, cum ar fi: corpuri de iluminat, covoare, pardoseli calde: mocheta (comercial si rezidential), parchet, covoare PVC, material pentru terase, bariere de praf.

 

Echipa Mavinni Mobili va asigura un pachet complet de servicii ce cuprinde: consiliere specilizata in vanzari, amenajari interioare (inclusiv proiectare 3D), livrare, montaj si garantie in functie de produsul achizitionat.

 

Prin consilierea specializata in vanzari, veti beneficia de consultanta in a alege cele mai rapide si bune solutii pentru amenajarea spatiului dumneavoastra.

Amenajarea virtuala este metoda prin care veti putea vedea cum va arata incaperea gata amenajata in imagini 3D reale. Profesionalismul si creativitatea arhitectilor nostri vor pune in valoare fiecare obiect de mobilier ales.

 

Livrarea si montajul se executa de catre personal bine pregatit, in asa fel incat, la final produsele de mobilier, accesoriile puse pe pozitia dorita, sa intruneasca amenajarea virtuala pana in cel mai mic detaliu. Astfel, dumneavoastra alegeti si specialistii nostrii vor veni la locatia aleasa, vor face masuratori, vor proiecta si vor propune solutii ergonomice, estetice si tehnice, cu un design modern sau clasic, folosind fiecare centimetru in asa fel incat spatiul amenajat sa fie confortabil, functional si sigur.

 

In acest context, Mavinni Mobili acorda atentie deosebita atat calitatii cat si mediului prin certificari ale sistemului de management, prin care furnizeaza in mod consecvent, produse in conformitate cu reglementarile relevante si, atesta ceea ce face in privinta controlarii si reducerii impactului sau asupra mediului inconjurator.

Documentații tehnice

  Gama completa de mobilier
  Catalog, brosura
  14 p | RO
  Prezentare Mavinni Mobili si portofoliu
  Catalog, brosura
  6 p | RO
   1 - 2 din 2 documentatii