poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MAV CONSTRUCT

Societatea comerciala MAV  CONSTRUCT S.R.L. a fost fondata in 2006 de asociatul unic COZMA ELENA.

 

Compania este axata pe constructii civile si amenajari interioare si exterioare, avand un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in care isi desfasoara activitatea. 


Fondatorul, urmarind evolutia ascendenta a pietei imobiliare, au apreciat ca in Dej si in zonele apropiate, in viitorii ani, domeniul constructiilor civile si industriale va inregistra o crestere, in cea ce priveste alocarea de resurse financiare. Atit constructiile noi cat si cele existente, vor solicita lucrari de volume si complexitati variate, de la reparatii simple ale instalatiilor pana la constructii la cheie.

 

MAV CONSTRUCT ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date.

 

Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client. Incepand cu lucrarile de constructii civile si industriale, executarea de constructii destinate sportului, si terminind cu lucrarile de finisaje interioare si exterioare, nu exista in fapt nici un gen de lucrare la care compania sa nu raspunda cu promptitudine. Compania este la fiecare pas alaturi de dumneavoastra. Ne-am adaptat in permanenta metodologia si serviciile astfel incat sa putem raspunde cerintelor ulterioare ale clientilor in timpul derularii proiectelor. Personalul MAV  CONSTRUCT este format din ingineri specialisti precum si echipe de muncitori calificati.

 

Strategie:

In urmatorii 5 ani firma isi propune o crestere a cifrei de afaceri .

Calitatea executiei produselor, a instalatiilor, a structurilor, si a finisajelor vor tinde spre calificativul fara defect, urmarind cu rigurozitate procedurile Sistemului de Management Calitatii integrat cu Mediul, corelat cu programe de selectie, instruire, perfectionare si stimulare a personalului.

 

Politica de personal:

Procesul de selectie si angajare de personal are regim permanent, adaptat programului de dezvoltare al firmei, se face prin anunturi la mica publicitate in ziarele locale, urmate de analiza referintelor si interviuri, proba de lucru, angajare pe durata nedeterminata.

In primele trei luni de activitate, muncitorul va fi integrat intr-o echipa iar maistrul acesteia il va urmari si-l va indruma astfel incat evolutia lui sa tinda spre normele de calitate si de randament adoptate de MAV CONSTRUCT  S.R.L.

Societatea MAV CONSTRUCT S.R.L. este interesata de executia lucrarilor in zona Municipiului Dej si imprejurimi si vizeaza lucrari de volum mic spre mediu in domeniile de competenta a societatii.

Am observat la clientii nostri interesul fata de urmatoarele aspecte ale ofertei:

- oferta complexa de lucrari venita de la un singur executant, asa incat clientul sa negocieze cu un singur antreprenor toata lucrarea de care are nevoie. MAV CONSTRUCT S.R.L. are aceasta capacitate prin echipele sale de lucru care pot executa atat lucrarile de structura si de finisaje ale cladirilor cat si lucrari de instalatii.
- timp scurt de executie a unei lucrari. Prin numarul optim de lucratori calificati pe meserii, o parte din ei cu doua sau trei calificari (tamplar-parchetar, fierar-betonist, zugrav-vopsitor-faiantar, instalator-montator rigips-montator tamplarie, dulgher), MAV  CONSTRUCT S.R.L. poate aborda lucrari complexe de finisaje si instalatii cu timp minim de executie, datorat intrepatrunderii operatiilor aferente aceleiasi zone. Practic, timpul de executie se reduce strict la suma timpilor, tehnologici necesari fiecarei operatii succesive.
- flexibilitatea tehnologiilor oferite ce acopera orice tip de solicitare.

 MAV  CONSTRUCT S.R.L. poate executa lucrari de finisaje pe orice structura (beton, caramida, BCA, BCU, rigips, lemn, metal) si in orice grad de finisare, folosind orice material de finisare (vopsea lavabila, vopsea, ciment alb in amestecuri cu nisip sau praf de creta etc.)
- acordarea de garantii credibile. Activitatea firmei este guvernata de procedurile tehnologice si de calitate cuprinse in Sistemul de Management al Calitati.

Documentații tehnice

     1 - 2 din 2 documentatii