poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MARMUR-ART

Marmur Art este o firma producatoare de marmura care a fost infiintata in anul 1994, iar care la ora actuala este dotata cu tehnologie moderna si dispune de personal calificat in acest domeniu, ceea ce ii confera posibilitatea de a realiza produse competitive din marmura si granit pe piata atat pentru interior cat si pentru exterior.

 

In cadrul societatii functioneaza o sectie artistica ce produce modele de mozaic anticat, artistic, comercial dar si alte decoratiuni interioare. Marmur Art detine o tehnologie moderna de prelucrare a pietrei naturale, de origine italiana, avand o capacitate mare de productie.

 

Apelati cu incredere la serviciile profesionale de prelucrare si vanzare a marmurei, granitului si a altor roci naturale oferite de Marmur Art.

Marmur Art garanteaza seriozitate si produse de inalta calitate.

 

 

Serviciile oferite de Marmur Art

Marmur Art propune servicii de prelucrare a marmurei si a rocilor naturale. Astfel puteti gasi simplu si rapid diferite modele de marmura, granit, travertin, calcar, onix, monumente funerare, piatra pavaj.

 

Obiectivele Marmur Art

Marmur Art este unul dintre cei mai importanti distribuitori de marmura, granit, glafuri si scari din marmura, cruci din marmura, pardoseli din piatra naturala… Marmur Art reprezinta cea mai buna alegere atunci cand vreti ca distinctia personalitatii dumneavoastra sa se contopeasca la nivel de arta in obiectele care va inconjoara acasa.

Daca doriti sa puneti bazele sediului viitoarei afaceri, Marmur Art este solutia perfecta ajutandu-va sa transmiteti prin construirea acestuia profesionalismul si atitudinea dumneavoastra de inalta tinuta.