poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MAIESTRIE GRUP

De mai bine de 40 de ani, Thetford crede in conceptul de vacanta fara griji si le si asigura clientilor sai o astfel de vacanta. Este lider mondial in productia si vanzarea de sisteme sanitare mobile: toalete, solutii pentru toalete, frigidere, aparatura pentru gatit. Produce lichide pentru toaleta si produse de intretinere in laboratoarele proprii si testeaza toate celelalte produse pe care le comercializeaza, respectand cele mai stricte reguli de mediu.

 

Thetford este singurul producator din Europa ale carui produse care au obtinut Certificarea Olandeza Milieukeur (Aqua Rinse, Aqua Kem Green) si Certificarea Germana Der Blaue Engel (Aqua Rinse, Aqua Kem Green, Aqua Kem Natural).

 

Thetford se deosebeste de competitie inclusiv in domeniul dezvoltarii produselor. Detine un departament de inginerie care foloseste in permanenta tehnologii de ultima generatie, informatii amanuntite despre substantele sintetice si utilizeaza ultimele tehnologii in 3D-CAD pentru proiectele in dezvoltare. In 2010, Thetford a obtinut premiul de Design European pentru produsele de camping si premiul Design de Rulote (Caravanning Design Award) la sectiunea "Inovatii in mobilitate" (Innovations for new mobility) pentru cel mai recent model de toaleta tip Cassette, C-500. Cu acest produs Thetford ridica din nou standardele pentru o noua generatie de toalete pentru rulote si autorulote. Inovatii au fost aduse si in domeniul toaletelor portabile Thetford. In 2011 a fost lansata o noua generatie de toalete portabile: Porta Potti Qube si Porta Potti Excellence.

 

Puterea, pasiunea si produsele noastre

Noi, cei de la Thetford, suntem pasionati de calatorii si petrecerea timpului in aer liber, fie ca plecarile sunt facute cu camperul, rulota, cu cortul sau doar vrem sa ne bucuram de o vacanta linistita pe o ambarcatiune. Aceasta pasiune pentru activitatile in aer liber ne ajuta sa intelegem de ce au nevoie cu adevarat clientii nostri. Ne intelegem clientii pentru ca facem parte din ei.

O data cu achizitionarea liderului italian din domeniul toaletelor de top pentru yachturi de lux (Tecma) si a liderului britanic din domeniul aparaturii de bucatarie de inalta calitate (Spinflo), Thetford poate oferi clientilor sai din intreaga lume o gama completa de produse inovatoare pentru rulote, campere, case de vacanta si yachturi. Putem spune cu mandrie ca inovatia, experienta indelungata si cunostintele acumulate sunt componente esentiale ale puterii si succesului nostru.

 

Sisteme sanitare

In 1960 Thetford a revolutionat piata cu primul model de toaleta portabila. In anii urmatori, Thetford a adus numeroase imbunatatiri menite sa faca vacantele cat mai placute. Poate va suna cunoscut numele "Porta Potti". A fost prima toaleta tip Cassette si prima toaleta din gama produselor de ingrijire. Au urmat apoi multe solutii pentru produsele sanitare portabile. In 2008 si 2010 toaletele tip Cassette C-250 Ceramic si C-500 au primit marele premiu german pentru Design de Rulote (German Caravaning Design Award), acordat de Salonul de Rulote in cooperare cu faimoasa agentie de design Red Dot. Si astfel, multe din produsele noastre s-au modificat pe parcursul a 50 de ani, exceptand faptul ca Thetford este un expert in domeniul sistemelor sanitare mobile.