poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

MAGNETTI BUILDING

Grupul MAGNETTI este lider de piata in Italia in domeniul constructiilor industriale prefabricate, in fabricarea pavelelor si in zidarie tehnica si arhitectonica cu blocuri de zidarie, iar firma MAGNETTI Building este una din societatile acestui Grup. Compania are in prezent 8 hale, peste 500 de angajati si o cifra de afaceri de circa 150 milioane de euro.

In urma unui studiu aprofundat al sectorului de constructii si al perspectivelor dezvoltarii pietei locale in constructiile civile si industriale, Grupul MAGNETTI a decis sa investeasca in Romania, tara, al carui procent a intregistrat o crestere considerabila in aceasta arie industriala, fiind una din cele mai interesante din tarile Europei Centrale.

Firma MAGNETTI Building a luat fiinta in Romania la sfarsitul anului 2005 in Bolintin Deal, si se desfasoara pe o suprafata de 60.000 mp, firma pentru care s-au facut investitii in valoare de 10 milioane de euro. Astfel, in prezent sunt circa 100 de persoane dintre care angajati directi si colaboratori, iar in cursul anului 2007 firma a reusit sa dubleze capacitatea productiva ajungand ca in al doilea an de activitate sa realizeze o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro, dubland astfel cifra primului an.
Sectoarele tehnice are Grupului MAGNETTI ce tin de proiectare si realizarea cladirilor pentru productie, logistica si comert sunt mentinute la un nivel inalt de calitate de catre specialistii italieni ce sunt in legatura directa si permanenta cu inginerii si arhitectii specialisti din Romania.

Atat innoirea proceselor productive, calitatea realizarilor si a produselor cat si procesele tehnice inovatoare in industria constructiilor industriale, au fost indelung promovate de catre Grupul MAGNETTI, ajungand astfel sa construiasca cladiri din elemente prefabricate pe o suprafata mai mare de 15 milioane de mp.

Urmarind individualizarea si realizarea celor mai potrivite solutii tehnice, specialistii ce fac parte din structura organizatorica a Grupului MAGNETTI vin in ajutorul si sprijinul personalului tehnic si din proiectare din acest sector, punand accent totodata si pe calitatea relatiilor importante de parteneriat.