poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

LUPGRUP CONCEPT

SC LUPGRUP CONCEPT SRL - importator de sisteme de iluminat bazate pe tehologia LED, va pune la dispozitie o gama larga de BECURI cu LED, ajutandu-va astfel sa reduceti consumul de energie electrica.

 

Tehnologia pe care v-o propunem nu mai reprezinta o noutate la nivel mondial; este recunoscut faptul ca Becurile cu LED realizeaza economie de energie de pana la 40% fata de becurile economice si de pana la 80% fata de becurile incandescente;

  • - au durata de viata de minim 50.000 h;
  • - sunt rezistente la socuri si vibratii;
  • - vin cu un design ergonomic care le permite unghi de iluminare de 360 de grade;
  • - nu contin mercur, plumb si nu emit radiatii UV;
  • - sunt compatibile cu corpurile de iluminat traditionale;

 

Reducerea consumului de energie electrica duce la reducerea cheltuielilor de intretinere si automat posibilitatea de a investii banii economisiti in modernizarea si inretinerea cladirilor/ locatiilor pe o perioada de timp indelungata.

 

SC LUPGRUP CONCEPT SRL va asigura de doi ani de garantie a produselor achizitionate, de cele mai noi sisteme LED de iluminat dezvoltate de producatorii pe care ii reprezinta si de cele mai bune preturi de pe piata.

 

Pana in prezent, printre clientii nostri se numara primarii (catre care am pus la dispozitie sisteme de iluminat stradal), societati de constructii si amenjari (catre care am pus la dispozitie sisteme de iluminat de interior, ambiental) si societati de administrare a halelor industriale (catre care am pus la dispozitie proiectoare si alte sisteme de iluminare industriala).

 

Tinand cont de experienta, calificarea personalului nostru si rezultatele proiectelor anterioare, consideram ca putem raspunde celor mai diverse cerinte.