LUCANIK

LUCANIK

Str. Dr. Grigore Mora nr. 27, Bucuresti, sector 1


Relatii clienti:

LUCANIK

LUCANIK este o societate romana cu capital privat avand ca activitate de baza consultanta pentru proiecte cu sticla arhitecturala si pereti cortina.
In acelasi timp, LUCANIK este reprezentanta exclusiva in Romania al:


- VETROTECH International AG - societate a grupului francez SAINT-GOBAIN, producator de sticla rezistenta la foc. Prin LUCANIK se pot obtine toate tipurile de sticla etansa si rezistenta la foc clasele E, EW si EI. Produsele VETROTECH sunt omologate conform normelor EN1363 si EN13501 si dispun de marcajul CE.

 

- SADEV (Franta) - furnizor de referinta de accesorii si sisteme arhitecturale pentru vitraje cu prindere in puncte.

   Gama SADEV cuprinde mai multe familii de produse:
      - SADEV CLASSIC - Spider, bolturi, buloane de fixare, tiranti, sisteme speciale pentru fatade cu prinderea sticlei in puncte, sistem agrementat in Romania.
      - SADEV DECOR - Diverse produse pentru aplicatii arhitecturale ale sticlei in interior, usi pivotante si culisante, balustrade.
      - SADEV CANOPY SYSTEM - modele de marchiza.
      - SADEV SABCO - Profil din aluminiu pentru balustrade din sticla cu prindere laterala sau incastrata, sistem agrementat in Romania.

 

- SAB International (Franta) - sisteme mecanice fixa si mobile pentru umbirea fatadelor si controlul solar (bris-soleil);

- VINDICO - solutii profesionale pentru curatarea si protectia suprafetelor din sticla;

- GLASSOLUTIONS - solutii vitrate pentru mediul in care traim; furnizeaza sisteme de sticla eficiente energetic, estetice si comfortabile, sustenabile si de securitate atat pentru anvelopa cladirilor cat si pentru aplicatii la interior.

11 game de produse înscrise