LUCA GLOBAL GROUP

LUCA GLOBAL GROUP

Str. Wilhelm Filderman nr. 18, jud. București Sector 3


Relatii clienti:

LUCA GLOBAL GROUP

Lemnul are o calitate aparte, pe langa faptul ca este un material natural, poate fi prelucrat si integrat in orice tip de constructie. Tamplaria din lemn are proprietati de necontestat si aduce un plus de valoare oriunde este montata.
Viziunea noastra se bazeaza pe o dezvoltare sustenabila si responsabila in piata. De aceea ne asumam misiunea de a oferi – Tamplarie pentru o viata –
Aceasta misiune este inradacinata in valorile numelui nostru inca de la infiintare si este transmisa tuturor celor care astazi fac acest lucru posibil – oamenilor nostri - de la angajati, la furnizori si pana la clienti.

 

Amprenta LUCA imprima durabilitate si inovatie, este ceea ce ne ajuta sa fim prima optiune in alegerea clientului.

 

LUCA Global Group a fost infintata in 2010 in Bucuresti, impreuna cu o echipa de profesionisti cu experienta vasta in domeniu.
Propunem o gama variata de produse de tamplarie, interioara si exterioara din lemn in continua dezvoltare, in functie de preferinte. Ferestre, usi de interior si exterior, obloane si scari de interior.

 

Investim constant in oameni si tehnologii, in inovatia pietei si in viitor, ca sa putem sa ne intalnim clientii la un anumit nivel de incredere si reputatie.
In acest sens am adunat un portofoliu cu lucrari de referinta in Romania, dar si in Europa - Franta, Germania, Elvetia -
Obiectivul nostru este largirea ariei pietei de desfacere si suntem hotarati sa devenim cei mai buni parteneri de afaceri pentru a realiza acest lucru!

Documentații tehnice

    Prezentare tamplarie din lemn LUCA
    Catalog, brosura
    18 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    1 gamă de produse înscrisă