poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

LOGGIA INDUSTRIA VOPSELEI

Societatea LOGGIA INDUSTRIA VOPSELEI este specializata in fabricarea si distributia unor sortimente variate de produse de colorare (lavabile si amorse; vopsele, lacuri si diluanti; tencuieli decorative si efecte speciale), solutii de tratare, produse tehnice de protectie si intretinere, destinate oricaror suprafete interioare si exterioare din cadrul constructiilor de tip comercial, industrial, rezidential, civil.

LOGGIA livreaza si sisteme tintometrice polivalente pentru gama edilitara si industriala, cu peste 11.000 de formule de colorare computerizate.

Perseverenta implementarii planului strategic operational, calitatea produselor si seriozitatea serviciilor furnizate, au asigurat evolutia firmei pe piata romaneasca de profil. Ca rezultat al investitiilor in zona productiva, societatea dispune in prezent de echipamente performante si personal calificat, ce asigura satisfacerea comenzilor la timp si in conditii de calitate maxima.

Experienta dobandita in sectorul materialelor de constructii, diversitatea si calitatea marfurilor, seriozitatea serviciilor si promptitudinea satisfacerii clientilor, confera societatii posibilitatea extinderii retelei de distributie, prin intermediul agentilor comerciali si firmelor partenere.