poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

LIVINGJUMBO INDUSTRY SA

LIVINGJUMBO INDUSTRY  S.A. si-a inceput activitatea in Septembrie 2002 cu scopul unic de a creste calitatea sacilor tip big bags, ajungand la raportul optim intre calitate-pret.

Investitie 100% privata, LIVINGJUMBO INDUSTRY  S.A. a fost infiintata ca o continuare normala a investitiilor in sacii PP mici (saci din polipropilena cu capacitate de 25-50 kg), localizata in acelasi oras.

 

Echipele de conducere si de control a calitatii, precum si cea mai parte a angajatilor, au fost selectionate din cadrul unor experimentati si talentati lucratori, cei mai multi dintre acestia venind din sectorul de productie al sacilor tip big bags al fostei companii cu capital de stat - Romcarbon S.A. Buzau.

Cercetarea de piata a fost realizata cu aproape un an inainte de infiintare cu precadere in tari vest-europene, dar si in Romania, bineinteles.

Inca de la inceput am procedat la prezentarea companiei prin publicarea tipurilor de big bags pe care ii producem si distribuim (cu capacitate cuprinsa intre 100-2000 kg), cu specificarea posibilitatilor tehnice si trimiterea de oferte si mostre pentru testare.

 

In calitate de producator de saci tip big bags 100% reciclabili, LIVINGJUMBO INDUSTRY  S.A. a dovedit responsabilitate deplina in ceea ce priveste fiecare aspect al productiei, incepand de la stadiile procesului de fabricatie si testare a calitatii, astfel incat clientii nostri potentiali sa fie asigurati ca beneficiaza de cele mai bune solutii in materie de ambalare.

 

Acordarea unei atentii deosebite calitatii ne-a asigurat inca de la inceput un portofoliu impresionant de clienti atat pe plan intern, cat si extern. Cooperarea permanenta intre departamentele comercial si de productie a oferit clientilor nostri cele mai bune sugestii si alternative de achizitie in conditiile in care partenerii nostri nu au avut intotdeauna cea mai clara imagine vis-à-vis de necesitatile lor in domeniul ambalarii.

 

Livingjumbo Industry S.A. poate asigura o comunicare rapida si coerenta in diferite limbi de circulatie internationala: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola (fiecare cerere de oferta primeste raspunsul nostru in cateva ore, iar in cazuri excepţionale in maxim 24 de ore).

 

Domeniul de activitate

SC LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A. este producator de saci mari de rafie (polipropilena) tip big bags (jumbo bags) cu capacitate de incarcare intre 250 si 2000 kg in diverse variante constructive si dimensionale: saci cu un maner, saci cu doua manere, saci cu 4 manere (chingi de manipulare). Firma noastra ofera SOLUTII complete pentru ambalarea, depozitarea si transportul marfurilor vrac de tipul: produse chimice granulare sau pulverulente, produse ceramice, materiale de constructii, produse agricole, produse alimentare, materiale reciclabile, deseuri, etc.

 

Sistemul Integrat de Management Calitate (ISO 9001) - Mediu (ISO 14001) - Siguranta Alimentului (ISO 22000 - HACCP) constituie o garantie in plus ca ati ales FURNIZORUL POTRIVIT pentru AMBALAREA PRODUSELOR DVS.

 

Gama variata de produse, portofoliul de clienti si parteneri, impreuna cu vasta experienţa in domeniu va asigura:

- Calitate superioara;

- Rentabilitate;

- Solutii inovatoare la timp.

In scopul indeplinirii si chiar depasirii asteptarilor dumneavoastra legate de solutii de ambalare.