poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

LG ELECTRONICS

LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 06657.KS) este lider mondial in furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informatiilor si comunicatiilor. Compania are peste 82.000 de angajati in cele 120 de birouri, care includ 80 de filiale deschise in intreaga lume. Alcatuita din 4 mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display si Digital Media cu vanzari globale de peste 38.6 miliarde USD in 2006, LG Electronics este cel mai mare producator de terminale CDMA, aparate de aer conditionat, sisteme de stocare optica, DVD playere si sisteme home theater de pe piata mondiala.

Despre Compania Digital Appliance a LG Electronics
Compania Digital Appliance(DAC) a LG Electronics este lider in tehnologie inovatoare in domeniul aparaturilor electrocasnice. LG DAC ofera un pachet complet de produse digitale pentru uz casnic, care include aparate de aer conditionat, frigidere, masini de spalat, cuptoare cu microunde si aspiratoare. Preocuparea constanta a LG de a inova se reflecta in crearea de produse deosebite, precum primul frigider interactiv din lume sau masina de spalat pe baza de abur. LG DAC construieste noi oportunitati de dezvoltare pentru aparatura incorporabila de bucatarie, pentru aparatele de climatizare comerciale si pentru aparatura electrocasnica de retea.

Despre Divizia de Echipamente de climatizare a LG Electronics.
Aparatele de aer conditionat de la LG sunt ecologice si orientate spre viitor.
Pentru a reduce nivelul emisiilor de freon, principalul factor de distrugere a stratului de ozon, aceste aparate utilizeaza agentul frigorific alternativ R-410A si sistemele de purificare a aerului NeoPlasma care asigura o mai buna sterilizare a aerului si sunt destinate clientilor preocupati de sanatate. De asemenea, seriile de aparate ARTCOOL cu design exceptional au primit premiile de design International Forum, Reddot si G Mark. Aparatele de aer conditionat prezinta un flux de aer imbunatatit, asigurand cel mai scazut nivel de zgomot si un mediu ambiant mai placut si mai confortabil in incaperi.

Preocuparea pentru protectia mediului 2008.
In prezent, preocuparea fata de mediul inconjurator este din ce in ce mai mare; astfel, Directiva CE prevede ca toate aparatele de aer conditionat sa fie marcate in acest sens. Datorita informatiilor referitoare la consumul redus de energie, clientii vor repera cu usurinta produsele ecologice. In functie de indicatiile de pe eticheta referitoare la consumul de energie, clientii vor achizitiona acele produse care satisfac nevoile individuale ale fiecaruia. Aceasta eticheta indica cele 7 niveluri de consum de energie ale aparatului, fiecare dintre acestea avand alocata o anumita culoare.