poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Leykom - partener oficial Metra Spa Italia

LEYKOM, specialistul in materiale pentru amenajari interioare si exterioare va propune produse noi, pentru aplicatii inovatoare in domeniul constructiilor industriale sau civile.

 

Noul parteneriat cu METRA Spa Italia, incheiat in ianuarie 2013, ne ofera posibilitatea de a prezenta atat arhitectilor si proiectantilor, cat si constructorilor in general, sisteme de profile din aluminiu si accesoriile aferente pentru tamplarie si fatade continue, profile cu destinatie industriala si profile standard.  

 

De 50 de ani METRA este angajata in prima linie de cercetare pentru asigurarea unor nivele superioare de calitate, fiabilitate si servicii. Produsele si serviciile realizate in timp de specialistii METRA au tinut cont de exigente atat din partea proiectarii cat si din partea executantului si au obtinut certificarile cele mai bune la nivel international.

 

Laboratoare acreditate certifica produsele originale METRA, prin probe dure, dupa testele prevazute de catre normativele in vigoare. Acestea prevad depasirea probelor de etanseitate la aer, apa si vant, precum si rezistenta acustica si termica a elementelor de tamplarie testate.


Produsele sunt certificate de institute recunoscute la nivel european precum IFT din Rosenheim si ITC din Milano. Depasirea acestor teste, demonstreaza rezistenta la cele mai dure conditii atmosferice, izolarea fata de temperaturi extreme, precum si izolarea fonica deosebita fata de nivelul de zgomot din centrele urbane.

 

Suntem convinsi ca v-am trezit spiritul creativ si va invitam sa pasiti alaturi de noi intr-o alta lume a designului si a ideilor revolutionare accesand site-ul www.leykom.ro